lütfen cevap

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
316
Trabzon
benim transferim oldu. dayanamayıp 10. günde tahlil yaptırdım değerim 99 çıktı fakat hastane erken olduğunu ilaçlardan yükselmiş olabileceğini söyledi ve cuma gününü beklememizi söyledi. sizce hamile değilmiyim

canım inş. hamilesindir ama bazı ilaçlar betahcg yi yükseltiyor ve idrar testinde yanlış sonuç verebiliyor bence birkaç gün daha bekle istersen.. gerçi bende transferden sonra 10. gün idrar testi yapmıştım hemen çıkmıştı sonrasındada kan testi yaptırdım olumlu sonuç almıştım böylede olabilir

tedavi merkezinde öyle diyorsa kullandığın ilaçlar değerini yükseltmiş olabilir. sakin ol lütfen stres yapma.
neden 12. gün yaptırın diyorlar... değer kanda tam olarak 12. gün anlaşılabiliyor çünkü.
allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

not : birde konu açtığında lütfen acil gibi başlık açarsan konunun içeriğini insanlar anlamayabilirler.
sormak istediğini konu başlığı olarak açabilirsin.

Son düzenleme:

Arkadsm bence hamilesin senin gibi bir arkadsm dayanamdi ve 10.gun degeri 89 sinra 12.gunde degeri dahada yukselmisti insallh olumlu bak ve tadini cikar hamilelign bence hayrlisi olsun

Arkadsm bence hamilesin senin gibi bir arkadsm dayanamdi ve 10.gun degeri 89 sinra 12.gunde degeri dahada yukselmisti insallh olumlu bak ve tadini cikar hamilelign bence hayrlisi olsun

Merhaba,

ben ikiz hamileliğimde 5.günde 60 çıkmıştı. ilaçlar okadar yükseltmez. Son gebeliğimde 7.günde yaptırmıştım. Bence hamilesin ve ALLAH tamamına erdirsin.

tşkl arkadaşlar ama bizim sonuç keşke sadece hamilelikle bitiyor olsa.birde bebek zehirlenmem var.şayet olursa bu benim 4. hamileliğim olacak ama maalesef erken doğumla sonuçlanıyor.umarım bu defa tedavisi bulunur.rabbim hepimiz için hayırlısını versin

cnm bence hamilesin, evet ilaçlar değeri yüksek gösterebiliyor ama bu kadar değil. içini ferah tut 2 gün sonra tekrarla testi. bence şimdiden hayırlısı olsun.

Cnm bu nasul birsey gebelik zehirlenmesi ilk defa duydum hakkinda hayrlisi olsun

hamilesin canım tebrikler...açıkçası merkezinin cevabına çok şaşırdım..kanda 90 çıkmış bi değer nasıl dikkate alınmaz...ilaçlar o kadar etki yapsaydı , insanlar sıfır sonuçla negatif almazdı...ama tabiki herşeyin yolunda gittiğini anlaman için 2 gün sonra tekrarlaman gerek...

bencede hamilesin benim 8 gün 1 küsürlerde çıkmıştı bukadar ilaçlar yükseltmez şimdiden hayırlı olsun ve son olur inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağına alırsın canım

Cnm bu nasul birsey gebelik zehirlenmesi ilk defa duydum hakkinda hayrlisi olsun

bebelik zehirlenmem 4. aydan itibaren başlıyor çok fazla şişiyorum tansiyonum çııyor başka belirtilerde oluyor tabi derken bebek bir şekilde doğuyor.ölü yada diri.fakat bu anlaşılana kadar 3 bebeğimi kaybettim.doktor şanslı olduğumuzu anneyide kaybede bileceğimizi söyledi.umarım aynı şeyleri yaşamam.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…