Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim transferim oldu. dayanamayıp 10. günde tahlil yaptırdım değerim 99 çıktı fakat hastane erken olduğunu ilaçlardan yükselmiş olabileceğini söyledi ve cuma gününü beklememizi söyledi. sizce hamile değilmiyim
Arkadsm bence hamilesin senin gibi bir arkadsm dayanamdi ve 10.gun degeri 89 sinra 12.gunde degeri dahada yukselmisti insallh olumlu bak ve tadini cikar hamilelign bence hayrlisi olsun
benim transferim oldu. dayanamayıp 10. günde tahlil yaptırdım değerim 99 çıktı fakat hastane erken olduğunu ilaçlardan yükselmiş olabileceğini söyledi ve cuma gününü beklememizi söyledi. sizce hamile değilmiyim
tşkl arkadaşlar ama bizim sonuç keşke sadece hamilelikle bitiyor olsa.birde bebek zehirlenmem var.şayet olursa bu benim 4. hamileliğim olacak ama maalesef erken doğumla sonuçlanıyor.umarım bu defa tedavisi bulunur.rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Cnm bu nasul birsey gebelik zehirlenmesi ilk defa duydum hakkinda hayrlisi olsun