Lütfen cevap

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Arkadaşlar yaklaşık 20 gündür sağ kürek kemiğimde, onun alt kısmında ve kaburga kısmında çok Ağrım oluyor bazen akşamları bazen gündüzleri oluyor tüm gün değil ama olunca çok fena oluyorum ve sağ kolumu oynatıncada sağ kürek kemiğimden tıkırtı kütürdü sesleri geliyor. Yani napcam neden oluyor bilmiyorum. Hamilelikten mi değil mi anlamadım. Fizik tedaviye gitsem röntgen falan yasak ah ah anlamadım başka ciddi bi şey olabilir mi? Sabahları da sağ elim uyuşmuş şiş uyanıyorum. Yaşayan var mı bu şekilde bir durum?

Kuzum bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayan arkadaşlarımız çok.. Belirtilere bakarak hamilesin yahut değilsin diyemeyiz.. Dr da diyemez bunu..
Belirtilere kendini kaptırma üşütmüş falan da olabilirsin mesela..
Gününün geçmesini bekle ve test yap öyle anlaşılır inşaallah hamişsindir hayırlısıyla

Sag tarafina yatarak uyuma .ana toplar danarimiz ordan sagdan gectigi icin daha cok sisiyoruz.soluna uyu doguma kdr.benimde ayni problemim var.ilk hamileligimde dort aydan sonra sis ve odemin en uc noktasini gordum.fil bilekleri eller o tip allahim ayak altim acirdi basamazdim sabah uyandigimda.testlerim temiz cikti ama nolduysa oldu.diyecegim o ki sis ve odeme karsi sola uyu bol su ic tuz yok ve gerisi bunyene kalmis:) sorunsuz gecirirsin umarim bu donemini

Canım hamileyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…