- 1 Ağustos 2023
- 10
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Selmazeynepp
Son adet tarihim 20 Haziran 12 günlük gecikmem var ve kan testim 4438 çıktı sizce keseyi gorurmuyum bugün hastaneye gidecektim ama doktorlar grevde cevap yazarsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığınız yerde ki hastanede doktorlar grevde degilmi bizim burada iki gün grevdeler1500 3000 arası git keseyi görürsün dedi bana sağlık ocağındaki ebe Bende yarın gidicem
9 gün gecikti ama ben ilaç kullandım yumurta geliştiriciKaç günlük gecikmeniz var peki
Evet devlet hastanesinde grev varBen rizedeyim özele gidiyorum grev olsa söylerlerdi sanırım devlet hastaneleri çalışmıyor
Anladım teşekkürler9 gün gecikti ama ben ilaç kullandım yumurta geliştirici
Görünür kese merak etmeyin hayırlı olsunSon adet tarihim 20 Haziran 12 günlük gecikmem var ve kan testim 4438 çıktı sizce keseyi gorurmuyum bugün hastaneye gidecektim ama doktorlar grevde cevap yazarsanız sevinirim
İnşallah ya dış gebelik olur diye çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmazGörünür kese merak etmeyin hayırlı olsun
Olumsuz dusunmeyin boş yere kendinizi strese sokmayınİnşallah ya dış gebelik olur diye çok korkuyorum inşallah öyle bir şey olmaz
Bazen insanın elinde olmuyor ama sakin olmaya çalışıyorum inşallah persembe günü hayırlı haberler alırımOlumsuz dusunmeyin boş yere kendinizi strese sokmayın
İnsallahBazen insanın elinde olmuyor ama sakin olmaya çalışıyorum inşallah persembe günü hayırlı haberler alırım
İnşallah Rabbım gönlünüze göre versinBazen insanın elinde olmuyor ama sakin olmaya çalışıyorum inşallah persembe günü hayırlı haberler alırım