Evet bende ondan korkuyorum ya çıkmazsa diye inşallah vardırCanım olabilir ama daha çok erken
Canım olabilir ama daha çok erken
İnşallah vardır ilk defa bu kadar bişeyler yaşıyorumOlabilir de belirtiler öyle de ama başka bişi de olabilir test yaparsın ..
İnşallah kuzum vardırOlabilir bence.
Gönlünce olsun inşallah canımİnşallah vardır ilk defa bu kadar bişeyler yaşıyorum
Amin inşallah kardeşim inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinGönlünce olsun inşallah canım
İnşallah kuzum dualarınız eksik etmeyinİnşallah kuzum vardır
İnşallah kuzum ya valla öyle çok istiyorum ki allah ikinizde nasip etsinBenimde bat a 6 gün var,bendede kasıklarda sızı,bel ağrısı uyuşukluk halsizlik,göğüs uclarında dokununca acı var ve iki gündür losyon kıvamında beyaz akıntım var he bide bugün aşırı duygusalım annem için 1 saat ağladım resmen oysaki 3 haftadır göremiyorum sadecebu ay 3.denememiz yeni evliyim inşallah bebişlerimiz bizimledir
Mevsim değişikliği olabilir elinizde herhangi bir test varmıKızlar 3 4 gün önce sağ tarafım sırtıma doğru çok açıyordu dünde 5 dakika da bir kasıklarıma doğru sağ tarafıma iğne batması oldu belim de ağrıyor peçete korkusundan bile tıksiniyorum af buyrun normlafe çok üşürüm ama bugün bi üşüdüm bi sıcak bastı ateşim çıktı sizce hamieliik var midir adetime tahmini 6 gün var
Var ama cesaret edemiyorum aslında ama bu sefer çok hissediyorum olucağını inşallah vardırMevsim değişikliği olabilir elinizde herhangi bir test varmı
Yaptım daha çıkmadı 2 gün sonra tekrar denicem inşallah çıkarYani kasmayın cesaretlik bişey değil yapın ve içinizden atın stresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?