Bebek Beslenmesi Lutfen cok acil yardim :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
2 aylik bebegim cok oksuruyo.birazda burnu akiyo ama cok degil.ne yersem sutten bebegime gecip iyilesir lutfen bana yardim edin

OnceLikLe qecmis oLsun canim eczaneLerde rezene cayLari var bebekLer icin ozeL oLarak o cayLarLa gunde 30 cc vererek boqazini yumusatabiLirsin.bnmde 3ayLik bebegim var dogdugu gunden beri burnu tikaLi haaLa aspratorLerLe cekiyorum.. burnu icinde yine eczaneden okyanus suyu aLip burun aapratorLeriyLe yada otribebeyLe cekebiLirsin burnunu ne kadar temz tutarsan o kadar rahat ve cabuk iyiLesirmis.umarim cok uzun surmez oksurugunuz.ve emziriyorsunuz sanirim biberondan vermek istemeyebilirsiniz yaptiginiz cayi kasik la da verebilirsiniz.sk sk emzir sutun de benegini iyi edecektir.extra bisey yiyip icmene gerek yok bence ama onerisi olan varsa dinLe canm tekrar gecmis olsun umarim faydali olmusumdur..

Tesekkur ederim yorum icin cok sagolun.insallah yediklerimdende gecen bisey vardirda burda yazan olur

burnuna serum fizyoljik damlatin, her burun deligina 10 damla
uyumadan once beslenmeden once uykudan sonra uygulayin
bu baslangiç olmali burun akintisinin devami gelebilir oksuruk baya artabilir
panik yapmayin burnunu açik tutmay çalisin serum fizyolojikle
geçmis olsun

Tesekkur ederim yorum icin cok sagolun.insallah yediklerimdende gecen bisey vardirda burda yazan olur
InsaLLah canim ben emziremediim icin o konuda bir biLqim yok ama duyarsamda yazarim uzuLme iyiLesir meLegin aLLahin izniyLe havaLardandir bebekLerimiz dunyaya aLisana kadar bu yoLLardan qecicek canim mecburen..

Canım cok gecmıs olsun. Benımde bebegim öksuruyordu. Öncelikle doktoruna baş vur. Evde ise kendine ıhlamur yap . yapmıs oldugun ıhkamurdan bır kac cay kaşıgı bebeğıne de ver. Birde acı elma yağı aktarlarda satılıyor. Bıldıgımız ada cayı yağı. Bebeğin ayaklarının altına birer damla sür. Hem soguk algınlığı hemde gaza iyi geliyor. Dene derim.

Tesekurler yorum icin denicem kesin

Benim oğlumda da vardı o da iki aylık. Doktora götürdüm doktor bu aylarda normal dedi polen alerjisi olabilir dedi ve hiç bir şey vermedi. Sinir oldum grip olacak sandım öyle hapşırıp öksürüyordu. Ertesi gün Aşımız vardı. Hemşireye sordum okyanus suyunu önerdi. Kendi de bebişine kullanmış. Hemen aldık burnunu hep onunla temizledim.

Ha çok önemli bir şey daha var. Bebeğin bulunduğu odanın nemli olması gerek. Ben buhar makinesi aldım ama henüz gelmedi. O süre zarfında odanın içinde su ısıtıcısını çalıştırdım. Öksürüğün en güzel dostu buhar.

Bebeğim bi hafta içinde iyileşti senin bebiş nasıl oldu? Dediğimi yapmanı tavsiye ederim.

Bu arada ben emziremiyorum en güzel ilaç anne sütü emzir emzirebildiğin kadar...
Bak aklıma geldi öksürüğü tuttuğu vakit iki kaşık ılık su veriyordum iyi geliyor. Anason rezene bunlardan da verdim. Hangisi iyi geldi bilmem ama çok da dua etmiştim :)

Hayırlı şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…