Cok kendimi ski tutum sonra kan geldi alakasi yok biliyorum ama o kan neydi merak etimidrarinla kizlik zarinin ne alakasi var canim yapma lutfen
Kizlik zarina bisey olabilme ihtimali yok dimiidrar yollarında bir problem olabilir
yokKizlik zarina bisey olabilme ihtimali yok dimi
Cok sagol canimyok
alakasız zaten
idrarla zarin alakasi yok icini rahatlatmak istersen google dan uterus bolgesine bak resimli sende anlarsin zaten alakasi olamicainiCok kendimi ski tutum sonra kan geldi alakasi yok biliyorum ama o kan neydi merak etim
Tamam cok sagolidrarla zarin alakasi yok icini rahatlatmak istersen google dan uterus bolgesine bak resimli sende anlarsin zaten alakasi olamicaini
Oturuyodum ayak topumgla baski yaptim ondan korktum yoksa farkli oldugunu bliyorum cok korktumidrarla zarin alakasi yok icini rahatlatmak istersen google dan uterus bolgesine bak resimli sende anlarsin zaten alakasi olamicaini
Idrarla mi yirtildi die soruodun simdi ayagimi dayadim diosun canim sen bu zar olayini nie bu kadar takinti yapmissin sen? Zar oyle topuk dayamakla idrar yapmakla falan yirtilmaz. Abartiosun yanlis anlama ama baya da sacmalayip paranoya yapiosun farkinda misin? Yirtilsa farketmicein bi zar diil o zaten ay gitti de farketmemisim gb bisi diil o yasadiin zaman anlicaksin o zaman kendin zaten ne sacmalamisim diye lutfen kendine gel bu kadar da takinti yapmaOturuyodum ayak topumgla baski yaptim ondan korktum yoksa farkli oldugunu bliyorum cok korktum
Evet haklisin bizim ulkede cok onemli o yuzden korkuyorum cok cookkk sagol gercekten icimi cok rahatlatin bilgilerin cok faydasi olduIdrarla mi yirtildi die soruodun simdi ayagimi dayadim diosun canim sen bu zar olayini nie bu kadar takinti yapmissin sen? Zar oyle topuk dayamakla idrar yapmakla falan yirtilmaz. Abartiosun yanlis anlama ama baya da sacmalayip paranoya yapiosun farkinda misin? Yirtilsa farketmicein bi zar diil o zaten ay gitti de farketmemisim gb bisi diil o yasadiin zaman anlicaksin o zaman kendin zaten ne sacmalamisim diye lutfen kendine gel bu kadar da takinti yapma
canim tamam onemli ama sen fazlaca takinti haline getirmissin bu kadar cok takinti yapma evlendiinde vaji falan olma sonraEvet haklisin bizim ulkede cok onemli o yuzden korkuyorum cok cookkk sagol gercekten icimi cok rahatlatin bilgilerin cok faydasi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?