Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 şubat adet tarihimdi evde test yaptım gebelik göründü düne kadar her şey çok iyiydi dün dr gittim ultrasyonda net göremedi ama bebek var dedi kan testi yaptrdım BETA HCG 594.84 ÇIKTI dr degerler çok düşük dedi eve geldim 2 saat sonra sancım ve lekeler oldu sonra kanamam oldu gece acile gittik bebegi göremediler eve git bol su iç eşinle birliktelik yaşama aşırı kanaman sancın fazlalaşırsa gel dediler şuan geceden beri kanamam hiç kesilmedi hem pembe hemde kahverengi şeklinde oluyor sancımda var başından öyle gecn varmı arkadaşlr bebegim düşermi şaşırdım 5 AY öncede bir düşük yaşadım birbucuk aylıktı o bebegimde kaybettim bana dua edin lütfen çok kötüyüm![]()
içini ferahlat dua et nasipse olur inşallah umarım kötü birşey olmaz kucağına sağlıkla sıhhatle alırsın canım![]()
sakin ol hayatım oncelıkle stresden uzak ol ıstırahat et .. kotu seyler getırme aklına ozelden msj atacagım sana oku lutfenn7 şubat adet tarihimdi evde test yaptım gebelik göründü düne kadar her şey çok iyiydi dün dr gittim ultrasyonda net göremedi ama bebek var dedi kan testi yaptrdım BETA HCG 594.84 ÇIKTI dr degerler çok düşük dedi eve geldim 2 saat sonra sancım ve lekeler oldu sonra kanamam oldu gece acile gittik bebegi göremediler eve git bol su iç eşinle birliktelik yaşama aşırı kanaman sancın fazlalaşırsa gel dediler şuan geceden beri kanamam hiç kesilmedi hem pembe hemde kahverengi şeklinde oluyor sancımda var başından öyle gecn varmı arkadaşlr bebegim düşermi şaşırdım 5 AY öncede bir düşük yaşadım birbucuk aylıktı o bebegimde kaybettim bana dua edin lütfen çok kötüyüm![]()
cnm değerin kötü değil.
bol bol su iç. ve yerinden kalkma.uzanmalısın.istirahat etmen lazım.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın![]()
tşkr ederim aglamaktan kahroldum geceden beri kanamam durmuyo sancmda var yavrumu kaybedecegim diye ölüyorum allahım banada benim gibi olan her kesede yardım etsin rabbim sonuç ne olacak acaba bu degerler kesin kayıpmı sonuc bilemiyorum delirecm
sakin ol hayatım oncelıkle stresden uzak ol ıstırahat et .. kotu seyler getırme aklına ozelden msj atacagım sana oku lutfenn
canım çok çok geçmiş olsun, kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin
yada allah korusun allah göstermesin ama bu değer düşüklüğü durumlarında dış gebelikten bile şüpheleniyorlar
sakın ihmal etme sık sık dr kontrolünde ol, ama içini de ferah tut herşeye ramen..
Inş bi aksilik çıkmaz bebeğin seninle kalır canım, dualarımız seninle..
geçmiş olsun canım...
Allah yardım etsin...
Dualarım seninle..
Inşallah bebeğinede sanada bişeycik olmaz hemen atlatırsın bu dönemi..
Ama neolur stres yapma
gercektenmi degerler iyimi diyorsun 14 günüm gecti ve degerler iyi yani öylemi allahım senden duysun inşallah inşallah kaybetmem hep yatyrm bol su içiyorum ama kanama dünden beri hiç kesilmedi dua et bana
kesınlıkle haklısın bende sımdı baktım ınternetten .. dua etmelı bence bu degerlere benım degerlerım o kadar dusuktu kı bebegımın kalp atıslarını 8. hftada duydum bebegı goremedık dr bana boş gebelık olabılır dedi.. sabret bence gusel seyler düşün ve MORAL COK ONEEMLIvalla cnm bir araştır netten istiyorsan ama 14 günlük beta değerleri seninkiyle yaklaşık aynı.hatta bu değerlerde olup ikizi olanları bile okudum.
bak moral çok çok önemli. sakın ağlama sakınbebişler bunu inanılmaz hissediyor. dediğim gibi araştır bak. en önemlisi dinlenmek ve su unutma.gerekirse kalkma yerinden
dualrım seninle![]()
valla cnm bir araştır netten istiyorsan ama 14 günlük beta değerleri seninkiyle yaklaşık aynı.hatta bu değerlerde olup ikizi olanları bile okudum.
bak moral çok çok önemli. sakın ağlama sakınbebişler bunu inanılmaz hissediyor. dediğim gibi araştır bak. en önemlisi dinlenmek ve su unutma.gerekirse kalkma yerinden
dualrım seninle![]()
ananas ve kivi ye bol bol, ben düşük olmasın diye çok yemiştim. özellikle kiviyi. ilaç falan vermediler mi? progestan gibi, düşük tehlikesi olanlara veriliyor diye biliyorum, kanamayı kesmek için. sadece su ve dinlenme mi verdi doktorun?
valla cnm bir araştır netten istiyorsan ama 14 günlük beta değerleri seninkiyle yaklaşık aynı.hatta bu değerlerde olup ikizi olanları bile okudum.
dualrım seninle![]()
geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder Rabbim olumsuz düşünme dualarım seninle ...
7 şubat adet tarihimdi evde test yaptım gebelik göründü düne kadar her şey çok iyiydi dün dr gittim ultrasyonda net göremedi ama bebek var dedi kan testi yaptrdım BETA HCG 594.84 ÇIKTI dr degerler çok düşük dedi eve geldim 2 saat sonra sancım ve lekeler oldu sonra kanamam oldu gece acile gittik bebegi göremediler eve git bol su iç eşinle birliktelik yaşama aşırı kanaman sancın fazlalaşırsa gel dediler şuan geceden beri kanamam hiç kesilmedi hem pembe hemde kahverengi şeklinde oluyor sancımda var başından öyle gecn varmı arkadaşlr bebegim düşermi şaşırdım 5 AY öncede bir düşük yaşadım birbucuk aylıktı o bebegimde kaybettim bana dua edin lütfen çok kötüyüm![]()