lütfen çok önemli bilgisi olan bişeyler sölesin bana:(

ebrumemet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
239
0
96
Sivas
dün kontrole gittim doktora 26haftalık hamileyim ultrasyonda bebeğimin bacakları kafası filan 27 haftalık gösteriyor önden gidiyor yani ama karın kısmı 25 hafta 3 günlük gösteriyor yani gelişimi yavaşmış böle birşey yaşayan oldu mu? suyumda az çıktı korkuyorum kızıma bişey olucak diye ya

Canım bence boşuna kuruntu yapıyorsun.keşke doktoruna seni daha çok bilgilendirmesini söyleseydin.bazı doktorlar orataya lafı atip fazla bi açıklama yapmıyor anne de o an pek soru sormuyor sonradan aklına geliyor ve vesveseler başlıyor.seni anlıyorum.ama bahsettiğin rakamlar birbirine çok yakın bence korkulacakbişey yok.döllenme zamanıyla da alakalı olabilir.ama böyle bekleyip duracağına doktorunu ara ya da iyi bir doktora daha git.

geçen hafta bende gittim dr.a 23 haftalıktı o zaman dr 22 haftaya uyumlu dedi o an biraz sıkıntı yaptım ama çok ta takmadım yemene içmene dikkat et canım2 lt su iç

bu tür ölçümleri yapan cihazara girilen parametreler milimetriktir. o yüzden en ufak bir el kaymasında çok farklı sonçlar çıkabilir. ama bencede seninki çok önemli değil. bol su iç ve et ye. bebeklerimiz Allah a emanet inşallah..

Amanınnnn bunun için mi canını sıkıyorsun sen ... Sakın canını sıkma onlar arkadaşların da dediği gibi makinaya yüklenmiş bilgilere göre ölçüm yapıyor yani bebişin de çok büyük bir sıkıntı olacak olsa doktor zaten seni öyle bırakmazdı .. Ben en son gittiğim de bana dedi 22-23 hafta arasında Ne diyorsun dedim 24 haftalık olması lağzım dedim Meraklanma kız öyle 1-2 hafta ileri geri tahminler yapabilir makina herşey sağlıklı dedi o yüzden canını sıkma , su konusuna da gelince bol bol sıvı tüketiminde bulun .. Çocuğun suyunu fazlalaştırıcam diye de çok abartma ama sakın evden adımını atamazsın Güzel haberlerle gel bir dahakine inşallal

bende buna benzer bi başlık açtım bende çok kaygılıyım hafta sonu dr a gittim baş çevresi 1 hafta önde karın çevreside 1 hafta geride geliyo dedi okadar çok taktımki kafama uyku uyuyamıyorum nerdeyse dr önemli değil dedi ama madem çok öenmsiz bişi neden bunu söyleyipte benim aklımı bulandırıyo anlamadım sonuçta ben dr değililm ve başı büyük karnı geriden geliyo dedğinde mutlaka ki endişe edicem değil mi ? allah bebeişlerimize sağlık versin canım inş önemsiz ayrıntılardır bunlar

haklısın canım insanın elinde olmuyorki ister istemez meraklanıyor inşallah dediğniz gibi olur 2 hafta sonra tekrar çağırdı ozaman gittiğimde herşey düzelmiş olur inşallah...

hicc kafana takma. ben kızımda cok takılıyodum. bas cevresi bazen onden giderdi. karın kısmı geriden.. bazı haftalar 2 hafta geriye duserdi gelisimi. bazı haftalar 1-2 hafta onden giderdi. 3 kilo civarı dogacak dedi dr 3710 dogdu.. masallah simdi 2.5 yasında cin gibi bi kız.strese girme yani.. hic bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…