lütfen cvp

deryamlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
47
1
28
35
Bursa
merhaba hanımlar 23 haftalık gebeyim ve grip oluyuyorum sanırım boğazlarım falanda şişti ilerlememesi için ne gibi önlemler alabilirimm acil cvp yazarsanız sevinirim tskler..

merhaba hanımlar 23 haftalık gebeyim ve grip oluyuyorum sanırım boğazlarım falanda şişti ilerlememesi için ne gibi önlemler alabilirimm acil cvp yazarsanız sevinirim tskler..

özel olarak hiçbir önlem almanıza gerek yok zira bebeğiniz artık gelişimini tamamlamış, doğmaya hazır bir birey. onun için endişelenmenize gerek ama illa birşey yapmak isterseniz bol sıvı ve C vitaminli gıdalar tüketiniz. C vitamininin fazlası atıldığı için aşırıya kaçmayın derim. sağ-salim kucağınıza almanız dileğiyle...

cvp için tsk ederimm :)

bal yutkunma probleminiz varsa iyi gelir bir de bol bol c vitamini geçmiş olsun

23 hafta bebegin gelişiminin tam olarak tamamlandıgı bir hafta degil.Bende aynı durumdayım bol bol portakal suyu içiyorum.Ve bol bol ılık ballı süt içiyorum iyi geliyor sende dene bogazı yumuşatıyor bayaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…