Lütfen değerimi yorumlayın.

Bayanmutluu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
122
24
18
27
Kızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.

Eklentiler

• IMG_20231016_213319.webp
    IMG_20231016_213319.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 1.157
Kızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Bende adet gecikmemin 2 gününde yaptım 0.08 çıkmıştı negatif gebe değilsiniz dedi doktor 4 gun geciktim sonra adet gibi bisey oldum kahverengi leklenmelerim oluyor çok az

Bu sonuç negatif bir sonuç .5 in üzerindeki değerler pozitif olarak değerlendiriliyor..bazen birkaç günlük gecikmeler yaşanabilir stres veya çevresel faktörler..ama gecikme süreniz fazlaysa görüşün bir doktorla belki hormonlarla da alakalı birşey olabilir fakat dedigim gibi yılda bir iki kez birkaç günlük gecikmeyi normal sayilyorlar

Neden olur acaba doktor bişey dedi mi ben nedenini merak ediyorum sadece
Hamilelik yok, testin sonucu negatif demek. 5 ve üstü bir değer olması gerekiyor gebelik var diyebilmek için. Sizinki 0,6. Yani neredeyse 0, yani 6 değil. Gebelik yok iken de 0 veya 0'a yakın olması da normal zaten.

Regliyken neden gebelik testi için kan verdiniz ki, asıl soru bu.. değeriniz 0.6 çünkü hiç hamile değilsiniz.
Kizlar bugun adetimin gecikmesinin 17. Gunu 10 gunde kan testi 1.20 cikmisti az once kaset test yaptim gozuken bir sey yok ama alttan flasla bakinca 2. Cizgi belli oluyo bu ne demek hic bisey anlamadim

Kizlar bugun adetimin gecikmesinin 17. Gunu 10 gunde kan testi 1.20 cikmisti az once kaset test yaptim gozuken bir sey yok ama alttan flasla bakinca 2. Cizgi belli oluyo bu ne demek hic bisey anlamadim
Gecikmenin 10. gününde 1.20 maalesef gebelik yok hatta geç döllenme için bile çok mümkün değil gibi. 17 gün gecikme biraz fazla, bence doktora danışın

Canım 6 değil 0.6

Regliyken neden gebelik testi için kan verdiniz ki, asıl soru bu.. değeriniz 0.6 çünkü hiç hamile değilsiniz.
Gebelik testi vermeye gidecek kadar salak değilim regliyken soruş tarzınız bile değişik ben hamile miyim diye soru bile sormadım ben beta hcg neden 0.6 çıkar yazdım 0 ı unutmuşum orası ayrı hormon testi verdim bu arada

Neden olur acaba doktor bişey dedi mi ben nedenini merak ediyorum sadece
Ben internetten araştırma yaptım bazı kişilerde adetin öncesinde artiyormus beta bazılarındada adetin 6 gününde ve sonrasında artiyormus birde bende 4 gün regl gecikmemde regl gibi oldum çok az kahverengi lekelenmem oluyor birde doktorum bana folikasit vermişti

Gebelik testi vermeye gidecek kadar salak değilim regliyken soruş tarzınız bile değişik ben hamile miyim diye soru bile sormadım ben beta hcg neden 0.6 çıkar yazdım 0 ı unutmuşum orası ayrı hormon testi verdim bu arada
Bugün regliyim ve bugün verdim demişsiniz sonra beta hcg değerinizin yorumlanmasını istemişsiniz ? Madem regliyken gebelik hormonunda pozitiftik durumu çıkmayacağını biliyorsunuz neden soruyorsunuz ?

Bugün regliyim ve bugün verdim demişsiniz sonra beta hcg değerinizin yorumlanmasını istemişsiniz ? Madem regliyken gebelik hormonunda pozitiftik durumu çıkmayacağını biliyorsunuz neden soruyorsunuz ?
İstediğimi sorarım size ne bundan? Cevap vermek zorunda mısınız herşeye sizde o zaman

Bana niye sinirleniyorsun sorumlusu ben miyim? Orda kocaman referans değeri yazıyor değil mi, 0.6 5ten küçüktür bilginize:))

Hay ağzınız bal yesin. Hem garip sorular sorup hem de sinirleniyorlar.

Bu sonuç negatif bir sonuç .5 in üzerindeki değerler pozitif olarak değerlendiriliyor..bazen birkaç günlük gecikmeler yaşanabilir stres veya çevresel faktörler..ama gecikme süreniz fazlaysa görüşün bir doktorla belki hormonlarla da alakalı birşey olabilir fakat dedigim gibi yılda bir iki kez birkaç günlük gecikmeyi normal sayilyorlar
İyi geceler ben yeni katılıyorum buraya nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben gebelik için kan tahlili verdim ve sonuç 0.200 sonuç bildirimi mIU/mL referans değeri 0.4 gebelik varmı yardımcı olursanız gerçekten minnettar kalırım 😊

Back
X