- 30 Mart 2022
- 122
- 24
- 18
- 27
- Konu Sahibi Bayanmutluu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adet gecikmemin 2 gününde yaptım 0.08 çıkmıştı negatif gebe değilsiniz dedi doktor 4 gun geciktim sonra adet gibi bisey oldum kahverengi leklenmelerim oluyor çok azKızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Canım 6 değil 0.6 çıkmışKızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Neden olur acaba doktor bişey dedi mi ben nedenini merak ediyorum sadeceBende adet gecikmemin 2 gününde yaptım 0.08 çıkmıştı negatif gebe değilsiniz dedi doktor 4 gun geciktim sonra adet gibi bisey oldum kahverengi leklenmelerim oluyor çok az
Bu sonuç negatif bir sonuç .5 in üzerindeki değerler pozitif olarak değerlendiriliyor..bazen birkaç günlük gecikmeler yaşanabilir stres veya çevresel faktörler..ama gecikme süreniz fazlaysa görüşün bir doktorla belki hormonlarla da alakalı birşey olabilir fakat dedigim gibi yılda bir iki kez birkaç günlük gecikmeyi normal sayilyorlarKızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Hamilelik yok, testin sonucu negatif demek. 5 ve üstü bir değer olması gerekiyor gebelik var diyebilmek için. Sizinki 0,6. Yani neredeyse 0, yani 6 değil. Gebelik yok iken de 0 veya 0'a yakın olması da normal zaten.Neden olur acaba doktor bişey dedi mi ben nedenini merak ediyorum sadece
Regliyken neden gebelik testi için kan verdiniz ki, asıl soru bu.. değeriniz 0.6 çünkü hiç hamile değilsiniz.Kızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Kizlar bugun adetimin gecikmesinin 17. Gunu 10 gunde kan testi 1.20 cikmisti az once kaset test yaptim gozuken bir sey yok ama alttan flasla bakinca 2. Cizgi belli oluyo bu ne demek hic bisey anlamadimRegliyken neden gebelik testi için kan verdiniz ki, asıl soru bu.. değeriniz 0.6 çünkü hiç hamile değilsiniz.
Gecikmenin 10. gününde 1.20 maalesef gebelik yok hatta geç döllenme için bile çok mümkün değil gibi. 17 gün gecikme biraz fazla, bence doktora danışınKizlar bugun adetimin gecikmesinin 17. Gunu 10 gunde kan testi 1.20 cikmisti az once kaset test yaptim gozuken bir sey yok ama alttan flasla bakinca 2. Cizgi belli oluyo bu ne demek hic bisey anlamadim
Canım 6 değil 0.6
Kizlar bugun adetimin gecikmesinin 17. Gunu 10 gunde kan testi 1.20 cikmisti az once kaset test yaptim gozuken bir sey yok ama alttan flasla bakinca 2. Cizgi belli oluyo bu ne demek hic bisey anlamadim
Gebelik testi vermeye gidecek kadar salak değilim regliyken soruş tarzınız bile değişik ben hamile miyim diye soru bile sormadım ben beta hcg neden 0.6 çıkar yazdım 0 ı unutmuşum orası ayrı hormon testi verdim bu aradaRegliyken neden gebelik testi için kan verdiniz ki, asıl soru bu.. değeriniz 0.6 çünkü hiç hamile değilsiniz.
Ben internetten araştırma yaptım bazı kişilerde adetin öncesinde artiyormus beta bazılarındada adetin 6 gününde ve sonrasında artiyormus birde bende 4 gün regl gecikmemde regl gibi oldum çok az kahverengi lekelenmem oluyor birde doktorum bana folikasit vermiştiNeden olur acaba doktor bişey dedi mi ben nedenini merak ediyorum sadece
Kızlar bugün verdim ve bugün regliyim ikinci gün bu 6 ne demek daha önce 0 ve 2 çıkmıştı değerim.
Bugün regliyim ve bugün verdim demişsiniz sonra beta hcg değerinizin yorumlanmasını istemişsiniz ? Madem regliyken gebelik hormonunda pozitiftik durumu çıkmayacağını biliyorsunuz neden soruyorsunuz ?Gebelik testi vermeye gidecek kadar salak değilim regliyken soruş tarzınız bile değişik ben hamile miyim diye soru bile sormadım ben beta hcg neden 0.6 çıkar yazdım 0 ı unutmuşum orası ayrı hormon testi verdim bu arada
İstediğimi sorarım size ne bundan? Cevap vermek zorunda mısınız herşeye sizde o zamanBugün regliyim ve bugün verdim demişsiniz sonra beta hcg değerinizin yorumlanmasını istemişsiniz ? Madem regliyken gebelik hormonunda pozitiftik durumu çıkmayacağını biliyorsunuz neden soruyorsunuz ?
Yoo istediğinizi soramazsınız. Git günlüğüne yaz madem insanların fikir beyan etmesine karşısın niye konu açıyorsun?İstediğimi sorarım size ne bundan? Cevap vermek zorunda mısınız herşeye sizde o zaman
Hay ağzınız bal yesin. Hem garip sorular sorup hem de sinirleniyorlar.Bugün regliyim ve bugün verdim demişsiniz sonra beta hcg değerinizin yorumlanmasını istemişsiniz ? Madem regliyken gebelik hormonunda pozitiftik durumu çıkmayacağını biliyorsunuz neden soruyorsunuz ?
O zaman başlığa lütfen yorumlar mısınız diye yazmayacaksın!İstediğimi sorarım size ne bundan? Cevap vermek zorunda mısınız herşeye sizde o zaman
İyi geceler ben yeni katılıyorum buraya nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ben gebelik için kan tahlili verdim ve sonuç 0.200 sonuç bildirimi mIU/mL referans değeri 0.4 gebelik varmı yardımcı olursanız gerçekten minnettar kalırımBu sonuç negatif bir sonuç .5 in üzerindeki değerler pozitif olarak değerlendiriliyor..bazen birkaç günlük gecikmeler yaşanabilir stres veya çevresel faktörler..ama gecikme süreniz fazlaysa görüşün bir doktorla belki hormonlarla da alakalı birşey olabilir fakat dedigim gibi yılda bir iki kez birkaç günlük gecikmeyi normal sayilyorlar