• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

PamukShkerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
256
2
68
Ordu
Arkadaşlar 3 Ağustos'ta transferim yapıldı. Henüz sonuç almadım, midemde çok bulantı ve yanma var ama henüz gebelik sonucumu almadığım için bu kadar erken mide bulantısı olur mu? Bu tarz bi bulantı ve yanma yaşayanlar oldu mu? Bilgilernizi paylaşırsanız sevinirim... Teşekkürler

Arkadaşlar 3 Ağustos'ta transferim yapıldı. Henüz sonuç almadım, midemde çok bulantı ve yanma var ama henüz gebelik sonucumu almadığım için bu kadar erken mide bulantısı olur mu? Bu tarz bi bulantı ve yanma yaşayanlar oldu mu? Bilgilernizi paylaşırsanız sevinirim... Teşekkürler

Cnm merhaba ins sonucun pozitif olur :)) ama belirtiler icin Cook Cook erken :)))

hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutar ve sende hamiş olursun belirtiler için çoooooooook erken daha ama bir iki gün sonra kan testi yaptırabilirsin veya idrar :49::49::49::49::49:inşallah böylesindir....

pamuk şeker hayırlı olsun inşaallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

o mide bulantısı 1. ilaçların etkisinden

2, psikolojik etkilenmeden dolayı (yani aslında hamile gibi hissetmek istiyo bilinçaltı o yüzden ) olabilir. ama gerçek hamişlik belirtisi olarak bence de çok erken inşaallah ama inşaallah hamilesindir yine de :))

2, psikolojik etkilenmeden dolayı (yani aslında hamile gibi hissetmek istiyo bilinçaltı o yüzden ) olabilir. ama gerçek hamişlik belirtisi olarak bence de çok erken inşaallah ama inşaallah hamilesindir yine de :))

:) Bilinçaltım çok güzel çalışır bilirim. Bulantılara dayanamayıp doktoru aradım, doktor prednol isimli ilaçtan kaynaklandığını söyledi. İyi dilekleriniz için teşekkürler... Yarın test günüm, İnşallah yarın hayırlı haberi alırız... Bende artık :49: böyle olmak istiyorum. :1:

:) Bilinçaltım çok güzel çalışır bilirim. Bulantılara dayanamayıp doktoru aradım, doktor prednol isimli ilaçtan kaynaklandığını söyledi. İyi dilekleriniz için teşekkürler... Yarın test günüm, İnşallah yarın hayırlı haberi alırız... Bende artık :49: böyle olmak istiyorum. :1:

inşaallah hamilesindir canım benim. kendini çok fazla dinleme bol bol dua et ya da inancına göre olumlu düşünmeye falan çalış ne biliyim reiki yap:)) dua et ya da yoga yap;) neye inanıyosan seni ne rahatlatıyosa onu yap. bundan sonrası biraz da olumlu düşünmek ve tevekkülle alakalı. kendini çok dinleyince de iyi olmuyor bana göre, çok boşverip kendini zorlayınca da iyi olmuyor. hayırlısı olsun ama dilerim ki olumlu sonuç alırsın senin de bebek hasretin biter inşaallah hamilesindir. şişer göbeeğin inşaallaX:))))

inşaallah hamilesindir canım benim. kendini çok fazla dinleme bol bol dua et ya da inancına göre olumlu düşünmeye falan çalış ne biliyim reiki yap:)) dua et ya da yoga yap;) neye inanıyosan seni ne rahatlatıyosa onu yap. bundan sonrası biraz da olumlu düşünmek ve tevekkülle alakalı. kendini çok dinleyince de iyi olmuyor bana göre, çok boşverip kendini zorlayınca da iyi olmuyor. hayırlısı olsun ama dilerim ki olumlu sonuç alırsın senin de bebek hasretin biter inşaallah hamilesindir. şişer göbeeğin inşaallaX:))))

İnşallah canım. Allah hepimizin kucağını doldurur... Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...:nazar:

canım ben seni ümitlendirmek istemem ama ben transferin 9. günü mide yanmasından çalışamaz olmuştum birde tansiyonum biranda düşmüştü ve 10.gün idrar testi yaptıgımda pozitifti.. inş.seninde bebişin tutunmuştur inş. bu mide yanmaların boşuna çıkmaz canım bol bol dua et inş. olumlu olur canımm

canım ben seni ümitlendirmek istemem ama ben transferin 9. günü mide yanmasından çalışamaz olmuştum halende ara ara devam ediyor birde tansiyonum biranda düşmüştü ve 10.gün idrar testi yaptıgımda pozitifti.. inş.seninde bebişin tutunmuştur inş. bu mide yanmaların boşuna çıkmaz canım bol bol dua et inş. olumlu olur canımm

sonuc ne oldu canim insallah guzel haberi almissindir:emir_bebek::64::64::64:bize yazmayi bu yuzden unutmussundur

Back
X