- 12 Şubat 2021
- 154
- 135
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bayanmatmazel
25 yaşındayım ve nişanlıyım ağustosta nikahim olacaktı.ve daha yeni ameliyat oldum 4 gün oldu lapioplasti ameliyatı geçirdim. Nişanlım ameliyat günümde sürekli arayıp durmuş beni annemden bilgi almış. ve ben 2 narkoz aldım vucuda narkozdan tam kendime gelememisken annemi aradığında ben istemiştin telefonu seni seviyorum aşkım demişim.Banada bunları nişanlım söyledi tabi.Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.2 gün önce bana gecenin bı yarısı mesajlar gelip durdu kaç senedir beni tanıyan isteyen birisinden. Seni istiyorum işte senle evlenmek istiyorum felan cinsinden. Tabi ben buna iyi davranmadim sildim engelledim daha sonra nişanlım gördü bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi. Çok ağrıma gitti bide ameliyatliyim kaç gündür ağlıyorum . Kendisini affettirmeye çalışıyor. Ben diyorum zaten başkaları olsa olurdu komşumun oğlu var, akrabalar var isteyenler varken dedim ben senin için herşeye kapandım dedim kendini onlarla bir tutma felan derken. Banada demezmi 1 2 gün zaman ver bana düşüncem.
Sürekli şarkılar dinleyip atıyor bu durumu çok sevdiği bi abisiylede konuşmuş demiski ona seviyorsan bişey diyemem bana bişey demek düşmez demis. Ama nişanlım beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?
Sürekli şarkılar dinleyip atıyor bu durumu çok sevdiği bi abisiylede konuşmuş demiski ona seviyorsan bişey diyemem bana bişey demek düşmez demis. Ama nişanlım beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?