Lütfen destek olurmusunuz ?

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
18
29
25 yaşındayım ve nişanlıyım ağustosta nikahim olacaktı.ve daha yeni ameliyat oldum 4 gün oldu lapioplasti ameliyatı geçirdim. Nişanlım ameliyat günümde sürekli arayıp durmuş beni annemden bilgi almış. ve ben 2 narkoz aldım vucuda narkozdan tam kendime gelememisken annemi aradığında ben istemiştin telefonu seni seviyorum aşkım demişim.Banada bunları nişanlım söyledi tabi.Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.2 gün önce bana gecenin bı yarısı mesajlar gelip durdu kaç senedir beni tanıyan isteyen birisinden. Seni istiyorum işte senle evlenmek istiyorum felan cinsinden. Tabi ben buna iyi davranmadim sildim engelledim daha sonra nişanlım gördü bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi. Çok ağrıma gitti bide ameliyatliyim kaç gündür ağlıyorum . Kendisini affettirmeye çalışıyor. Ben diyorum zaten başkaları olsa olurdu komşumun oğlu var, akrabalar var isteyenler varken dedim ben senin için herşeye kapandım dedim kendini onlarla bir tutma felan derken. Banada demezmi 1 2 gün zaman ver bana düşüncem.
Sürekli şarkılar dinleyip atıyor bu durumu çok sevdiği bi abisiylede konuşmuş demiski ona seviyorsan bişey diyemem bana bişey demek düşmez demis. Ama nişanlım beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?

25 yaşındayım ve nişanlıyım ağustosta nikahim olacaktı.ve daha yeni ameliyat oldum 4 gün oldu lapioplasti ameliyatı geçirdim. Nişanlım ameliyat günümde sürekli arayıp durmuş beni annemden bilgi almış. ve ben 2 narkoz aldım vucuda narkozdan tam kendime gelememisken annemi aradığında ben istemiştin telefonu seni seviyorum aşkım demişim.Banada bunları nişanlım söyledi tabi.Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.2 gün önce bana gecenin bı yarısı mesajlar gelip durdu kaç senedir beni tanıyan isteyen birisinden. Seni istiyorum işte senle evlenmek istiyorum felan cinsinden. Tabi ben buna iyi davranmadim sildim engelledim daha sonra nişanlım gördü bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi. Çok ağrıma gitti bide ameliyatliyim kaç gündür ağlıyorum . Kendisini affettirmeye çalışıyor. Ben diyorum zaten başkaları olsa olurdu komşumun oğlu var, akrabalar var isteyenler varken dedim ben senin için herşeye kapandım dedim kendini onlarla bir tutma felan derken. Banada demezmi 1 2 gün zaman ver bana düşüncem.
Sürekli şarkılar dinleyip atıyor bu durumu çok sevdiği bi abisiylede konuşmuş demiski ona seviyorsan bişey diyemem bana bişey demek düşmez demis. Ama nişanlım beni çok kıskanıyor ben bu durumda ne yapabilirim ?
Ve arkadaşlar nişanlım Muş'ta ben ise İstanbul'dayım oda bir evlilik geçirdi bende çocuklarımız yok. Bide sürekli ben buna intgram bı yerde aktifsin dediğimde megersem sürekli benim instgramima bakıyormuş. Bana diyor sen böyle insan değilsin biliyorum felan ama öncesinden beni çok itiyordu. Çok iskolik kendisi ben onu sevmesem etmesem bı seni seviyorum demek için bile sürekli arayıp duruyordum.

Ben fenomen birisiyim.Nişanlımla sevgili olduğum sırada bütün sosyal medyami kapatmıştım ve tiktok uygulamasindan çok yüklü bı gelirim vardı içi rahat etsin diye sildim. Sonra intgram açmıştım şifresi hepsi ondaydi sırf onla görüntülü konuşmak için açmıştım onuda tabi.
işte hatayı burada yapmışsınız.

asla hayatınızı bir başkasının istekleri doğrultusunda yaşamayın.

çok fazla ödün vermişsiniz, o da yerini ve haddini bilmemiş.

ben böyle bir laftan sonra buz gibi soğurdum.

ayrıca nişanlılık dönemi bunun için var zaten,evleneceğin kişiyi tanımak için. ve siz mini bir fragman görmüşsünüz bu dönemde.

evlenince asla değişmeyecek,hatta katlanarak artacak,keşke düzelir diyebilseydim ama... maalesef :(

Nişanlılık evliliğin fragmanıdır. Sen buna devam edersen “Korku-gerilim” dolu bir hayatın olur.
söylediği telafisi olan. yenilir yutulur cinsten bir şey değil.
Fotograftaki sen isen ve yaşın 25 ise daha çok talibin olur? niye illa bu seviyesiz adamla olasın?

Kendini pazarlıyorsun ne demek ya siz bunu kıskançlık mı sanıyorsunuz, adam size hakaret ediyor. Bir de ikinci evlilikmiş hiç makul bi adam değil
İşte oda o lafından sonra çok pişman.Ama kaç senedir peşimde olan çocuk bana ulascagini nerden bilebilirdim. Daha bı çok şeyler yazmıştı seni istiyorum seni arzuluyorum sana içim eriyor felan hepsi mide bulandırıcı ama nişanlım onceden aramızda bişey olduğunu sanıyor sanırım 😔

Nişanlım "bana şöyle bir Kelime kullandı aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun" dedi.

Kim olursa olsun biri bana böyle bir kelime kullansa onu hayatimdan silerdim bırakın evlenmeyi Evlenince de düzelmez ve her hareketinizi kontrol eder.

Nişanlılık evliliğin fragmanıdır. Sen buna devam edersen “Korku-gerilim” dolu bir hayatın olur.
söylediği telafisi olan. yenilir yutulur cinsten bir şey değil.
Fotograftaki sen isen ve yaşın 25 ise daha çok talibin olur? niye illa bu seviyesiz adamla olasın?
Ben çok sevdigim için bide maddi durumu iyi ve ailemle sorunlarım var zaten bı konuda burdan uzaklaşmak için istiyorum.

aldığım telefonu yolla kendini onla pazarliyorsun dedi.

Üzgünüm ama bu kıskançlık falan değil. Size ne ima ettiğinin farkındasınızdır umarım ve bu ima sevdiğinden kıskanan birisinin yapacağı bir ima değil.

Bir kere iletişim probleminiz var ilerisi pek yok bu ilişkinin, Size böyle hakaret eden bir adamı da hayatınıza almayın lütfen, ne demek kendini pazarlıyorsun demek. Sizi ne ile itham ettiğinin farkında misiniz?

• Beğen
Reactions: Z P
Üzgünüm ama bu kıskançlık falan değil. Size ne ima ettiğinin farkındasınızdır umarım ve bu ima sevdiğinden kıskanan birisinin yapacağı bir ima değil.
Evet haklısınız ama peşimde olan pislikte belden aşağıya yazılar yazmış. Bu erkek arkadaş konusunda çok hassas 🥺🥺😔

Bide sürekli ben buna intgram bı yerde aktifsin dediğimde megersem sürekli benim instgramima bakıyormuş.
kendisi aşağılık kompleksine girmiş,fenomen olduğunuz hesapları kapattırmış.

yetmemiş yine kendine duyduğu özgüvensizlikten artık patolojik sayılabilecek bir boyuta varan kıskançlık krizlerine girmiş.

farkında mısınız hiç sağlıklı davranışlar değil bunlar?

aslında sizi diğer konularınızdan hatırlıyorum, mantıklı birisiniz. şu anda ruhsal sıkıntılarınızın olduğunu da biliyorum,belki de bunun başlıca sebebi nişanlınızdır? devamlı diken üstünde kalıp,acaba yine neyi kıskanacak diyip beyninizi patlatmanızdır?

kendi hayatını mahvetmiş,sizinkini de mahvetmesine izin vermeyin nolur. stres her türlü hastalığın anası gerçekten.

İşte oda o lafından sonra çok pişman.Ama kaç senedir peşimde olan çocuk bana ulascagini nerden bilebilirdim. Daha bı çok şeyler yazmıştı seni istiyorum seni arzuluyorum sana içim eriyor felan hepsi mide bulandırıcı ama nişanlım onceden aramızda bişey olduğunu sanıyor sanırım 😔

Karşılıklı mesajlaşma mı var ki , mesajları okuyup engelleyip silseydiniz. Cevap vermeniz hoş değil ama bu adamın dediği de bunun karşılığı değil. Cinsel içerikli muhabbetler yapıp para kazandığınızı mı sanıyor ?? Ayrıca bi telefonun lafını mı yapıyor ya cidden kendinizi yakıyorsunuz bence

Evet haklısınız ama peşimde olan pislikte belden aşağıya yazılar yazmış. Bu erkek arkadaş konusunda çok hassas 🥺🥺😔

Peşinizde olan kişi belden aşağı yazdığı için siz de bu lafları hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Ben çok sevdigim için bide maddi durumu iyi ve ailemle sorunlarım var zaten bı konuda burdan uzaklaşmak için istiyorum.
Maddi durumu iyi diye, kendi hayatınızdan vazgeçip nişanlınızin istediği gibi biri olmaya çalışıyorsunuz, size kendinizi pazarlıyorsun lafını da yutuyorsunuz ki, utanmadan süre istiyor haklıymış gibi.

Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi.

Back
X