Lütfen destek

kr_deniz

:AFM:
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
58
39
23
Arkadaşlar üç aylık erkek bebek annesiyim ve bütün gün evde oğluşumla yalnızız sanırım bu yüzden bana cok alıştı azıcık odadan çıksam ağlıyo kucağımda uyuyo bi tek be ben kendime ait birşey yapmayı bırakın ev işi bile yapamaz oldum bu süreç nasıl geçer napmam lazım

Kıyamıyorum cok ağlıyo gazı da oluyo zaten sürekli mutsuz bi bebek

bunu kabullenceksin canım 3 yaşına kadar böyle, kabul et, mücedeleye girme, sonuçta hiçbişey bebeğinden değerli değil, yapmak istediklerini iki üç sene sonrasına erteliceksin yapcak birşey yok

benimde oğlum o zamanlar öyleydi bir ay boyunca sürekli kucağımdaydı sonra o durumu atlattık özellikle kendisi yerde dönüp oynamaya başladığı zaman ister istemez uzaklaşıyor bebek işlerinizi daha rahat yapabiliyorsunuz

canim yanina yunusak yastik koy ama bebege temas etsin senin ona deydigini sanar ve kullandigin kokunun gectigi bi kiyafeti de yastiga gecir seni yaninda sanip guven icinde uyur

gaz problemi varsa kotu..allah yardimcin olsun.. biraz zor olur ama atlatirsin..en guzel donemleri bebeginin en sevimli :)

benimki,seninkinin 20 aylik olmuş hali..

evde sadece seninle yasıyorsa,mecbur alışıyor..

Yorumlar için çok teşekkür ederim bebiş herşeyde değer elbette sabretcez galiba

Arkadaşım giydiği bir kıyafeti bebeğe sarıyordu...
Anne kokusunu duyduğu için bebek huzurlu oluyormuş
bir de fön sesi işe yarıyormuş

Çocuğum yok ama aklıma çocuğu kendine bağlayıp iş yapmak geldi. Ne sevimli olur:)) bebekleri sırta almak için kullanılan kumaşlardan bahsediyorum tabii. Kendi çocuğum olursa deneyeyim bunu. Aklımda canlandırınca çok hoş geliyor.

Bu durum kısa sürüyor merak etme.3. Ay itibariyle bebek birey oldugunu hisseder ve hissettirmeye başlarmış.öyle mutluysa kucağından bırakma annesi sana ihtiyaç duyuyo demekki.kucagina alisir diye sakin korkma dönmeye sürünmeye başladıkça yüzüne bakmaz :) benim bebegim yaşına giriyor bu ay.senin zamanlarındayken tuvalete bile gidemezdim.noldu? Aştık.şimdi kafasına göre dolanıyor evde.her gecen gün rahatlıyacaksın merak etme.

Cnm biraz sabret daha cok kucuk biraz cevreyle alakadar olmaya baslayinca birakiyo o huyunu benim oglumda oyleydi emeklemeye baslayinca bitti sorun cok sukur.

Bnde ayni durumdayim yere birskinca bi ciglik sesi gidiyo aglamsktan kipkirmizi kesiliyo devsmli ilgi istiyo devamli da bi mutsuz hali vr memnun edemiyorum sevemiyorum bile

Aynen hakkaten tuvalete bile zor gidiyorum cok trajıkomik bi durumdayım bazen cok çaresiz hissediyorum kendini ama sonra Rabb'ime şükrediyorum onu verdiği için yuvalarda anne kokusu duymamış yavruları ve evlat sesine hasret kadınları düşünüyorum varsın olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…