- Konu Sahibi serenselen
slm arkadasşar ben serap sizlere bundan 2.5 yıl öncede boyle bır konu ıle yazmıstım arkadaslar benı hatırlayanlar vardır bazı arkadaslar vardır hatırlayan sızlerden abımın cocukları için kıyafet yardımı istemıstım ama o konumu sılmışler arkadaslar sızlerden tekrtar o konuya le atmanızı ıstıyorum abımın çocukları nı sımdı annelerı bırakıp başka kocaya kactı hemde daha 2.5 yasında olanı yanında götürüp ve abımlerde peşıne dusunce cocugu kahramanmaras ta bır benzınlıge bırakıp kacmıslar abımler yerını bulmasın dıye nasıl bır annelık aklım almıyo
((( ıster ınanaın ıster ınanamayın ama arkadaslar boyle bır anne kendı çocuklarının kıyafetlerını bıle daha önceden kahraman marastakı ailesının cocuklarına göndermıs ve cocuklarının uzerınde dogru dürüst kıyafet bırakmamıs benımde 2 tane kızım var ve bende esımden habersız ufak defek yardmlar yaptım ama ınanaıkı benımde durumum yetmıo onlara daha fazla yapamıyorum esımden habersız yapabıldıgımkadarıyla yaptım ama yetmıo 2 tane erkek cocugu annesız babasıyla kalıo abım bakıyo arkadaslşar sizlerden ricam elınızde kullanmadıgınız erkek cocugu kıyafetlerı varsa bana ulasa bılırmısınız msn sıfremı unuttum acamıyorum burdan bana ulasa bılırsenız sevnırım
( lütfen arkadaslar sızlerden gelecek olan yardımlar belkıde abımın bıraz olsun moralını duzeltmeye yardımcı olucak tır maddı yonden suan zaten abım cok zor durumda caresiz ne yapacagına kararsız kalmıs ona sadece sua na benden baska kımse destek degıl manevı olarak
((((