lutfen epidural normal dogum yapanlar cvp versin.

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
arkadaslar 34+2 haftalik hamileyim.cok ama cok korkuyorum lutfen bilgisi olanlar paylassin epiduralle ilgili her yeri arastirdim aradigimi tam olarak bulamadim.epidural olmazsa dogum yapabilecegimi dusunmuyorum dogumdan cok korkuyorum.ama epidural felc kalma riski var diyorlar duyan var mi boyle biseyi.

arkadaslar 34+2 haftalik hamileyim.cok ama cok korkuyorum lutfen bilgisi olanlar paylassin epiduralle ilgili her yeri arastirdim aradigimi tam olarak bulamadim.epidural olmazsa dogum yapabilecegimi dusunmuyorum dogumdan cok korkuyorum.ama epidural felc kalma riski var diyorlar duyan var mi boyle biseyi.

Canım bende 38 haftalık Hamileyim bende epidural normal dogum düşünüyorum belli ki kafan cok karışmış doktoruna neden sormuyorsun artı özelde dogum yapacaksan anestezi doktoruylada konuşup bilgi alabilirsin sıkma canını tabi ki risk var ama cok nadir felç demeyelim de hafif bas ağrısı daha cok oluyo gir bu siteden epidural normal dogum yapanların bölümüne orda yazıyı hersey ama doktoruna sor derim daha cok rahat olursun ben yine sorucam bakalım

dokroumla randevum haftaya nasil olacak bilmiyorum daha cok zamanim var ama ben simdiden strese girdim ins Rabbim yardimcimiz olsun

ben epidural ile sezaryane girdim

deneyimlerim şöyle benim kızım son ayımda eşimin ailesi nedeniyle yaşadığım ruhsal sıkıntılardan gelişimi durdu bu yüzden doktorum hem benim sağlığım hemde kızımın sağlığı nedenyile beni 2 hafta erken doğuma aldı suni sancı vereceği sırada rahim ağzında siğil çıkmış bundan dolayı zorunlu sezaryene döndük o ana kadar hep normal doğum için kendimi hazırladığım içiin ne olduğunu anlamdan epidural anesteziye girdim ilk baştan beni konuşturdular sonrabiraz eğilirmisn dediler ama biyandan da konuşuyosun o an iğneyi yaptı hiç kıpırdamadeiler bendekıpırdamadım sonra ellerimi ayaklarımı bağladılar hareket ederim diye heralde zatn belden aşağını kapatıyorlar sen görmüyosun ama kızım dünyaya gelir gelmez hemen öptürdüler koklattılar sonra kızımı yıkadılar beni diktiler sonra odaya aldılar. ilk doğumda seninkokunu alınca bbebeğin hemen memeyi alıyor ağzına çekiyor. kardeşim tamamen bayıltılmıştı veyeğenim annesini hiç emmedi. genede soracak olursan ne yap ne et normal doğuma gir 2 gün çeker kurtulursun sezaryan olmayı tavsiye etiyorum

biraz sorun yasamissiniz ama sonunda bebeginizi kucaginiza sagsalim almaniza sevindim.darisi basimiza kesinlikle sorun cikmazsa normal dusunuyorum sadece epidural normal dogum olsun mu olmasin mi ona karar veremedim.aciya dayanamam gibi geliyor

ben epidural doğum yaptım
epidural yapan doktor gerçekten iyi olmalı die biliyorum
hiç problem yaşamadım.
şuanda bel ağrım var oğlum 3 yaşında daha yeni oldu epiduralden olduğunu sanmıyorum
Allahım güzel doğumlar nasip etsin inşallah

ben epidural ile sezaryane girdim

deneyimlerim şöyle benim kızım son ayımda eşimin ailesi nedeniyle yaşadığım ruhsal sıkıntılardan gelişimi durdu bu yüzden doktorum hem benim sağlığım hemde kızımın sağlığı nedenyile beni 2 hafta erken doğuma aldı suni sancı vereceği sırada rahim ağzında siğil çıkmış bundan dolayı zorunlu sezaryene döndük o ana kadar hep normal doğum için kendimi hazırladığım içiin ne olduğunu anlamdan epidural anesteziye girdim ilk baştan beni konuşturdular sonrabiraz eğilirmisn dediler ama biyandan da konuşuyosun o an iğneyi yaptı hiç kıpırdamadeiler bendekıpırdamadım sonra ellerimi ayaklarımı bağladılar hareket ederim diye heralde zatn belden aşağını kapatıyorlar sen görmüyosun ama kızım dünyaya gelir gelmez hemen öptürdüler koklattılar sonra kızımı yıkadılar beni diktiler sonra odaya aldılar. ilk doğumda seninkokunu alınca bbebeğin hemen memeyi alıyor ağzına çekiyor. kardeşim tamamen bayıltılmıştı veyeğenim annesini hiç emmedi. genede soracak olursan ne yap ne et normal doğuma gir 2 gün çeker kurtulursun sezaryan olmayı tavsiye etiyorum

cnm ben genel anestezıyle ılgılı bı durum oldugunu sanmıyorum normaldoğum yapan ve annesını hıc emmeyen bebklerde var ben ayılır ayılmaz bebgımı verdıler gögsume hemen emmeye başladı sutum de hemen geldı

bır bucuk ay önce epudural normal dogum yaptım.inanılmaz kolaylık.ama kesınlıkle ıyı bır anestezı uzmanı olmalı.bız cok guvendık sorun da cıkmadı.cok kolay bır dogum oldu :)) senın kı de kolay olsun insallah .benım 15 dakıka surdu dogum odasına gırmem ve cıkmam :))) olumsuz dusunme ben hep dogumdan hıc korkmuyorum cok kolay gececek dıyodum öyle oldu.hıc korkmadım

ben de tam 1 sene önce epidural normal doğum yaptım, gönül ister ki çatır çatır hiç bir iğne vurulmadan doğur tabi ama iş sancı çekmeye gelince yapamazmışım gibi geldi...zaten epidurali de açıklık belli bir büyüklüğe gelince yapıyorlar yani yine sancı çekiyorsun, ben 1 gece evde 3 saat de hastanede çektim sonra epidural oldum. ama doğum anı çok daha kolaydı, bebeğin inişini çıkışını hissediyorsun ancak ağrı sızı yok çok güzel bir duyguydu.elbette epidurali yapan anestezi uzmanı sıradan biri olmuyor,benim şimdiye kadar duyduğum en kötü yan etkisi uzun süreli baş ağrısı.onun haricinde felç olanını duymadım hiç,hem her şeyde bir risk var, normal doğumda da sezeryanda da bunu unutma.Allah senin ve bebeğin için en hayırlı olanını nasip etsin ...

Kızlar kısa zaman once epıdural normal dogum yapan var mııı bende.epıdural ıstıyorum allahım nasıp kısmet ederse.

bır bucuk ay önce epudural normal dogum yaptım.inanılmaz kolaylık.ama kesınlıkle ıyı bır anestezı uzmanı olmalı.bız cok guvendık sorun da cıkmadı.cok kolay bır dogum oldu :)) senın kı de kolay olsun insallah .benım 15 dakıka surdu dogum odasına gırmem ve cıkmam :))) olumsuz dusunme ben hep dogumdan hıc korkmuyorum cok kolay gececek dıyodum öyle oldu.hıc korkmadım

Cnm dogumunu nerde yaptin

Back
X