Erkek İnfertilitesi Lütfen Eşimin Spermiogramına Bakarmısınız.. Çok Moralim Bozuk..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canyoldasim70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2
0
86
36
Karaman
merhaba arkadaşlar siteyi tesadüfen buldum ve çok memnun kaldım böyle bir yer kurduğunuz için teşekkürler.
arkadaşlar soruma gelince eşim askerde varikösel ameliyatı olmuş ve askerden gelince yani nisan 2008 de spermiyogram testi yaptırmış doktorlar çocuğunuz olur demiş ama biz henüz 5 aylık evliyiz ama 4 aydır denememize rağmen çocuğumuz olmuyor ve çok moralim bozuk lütfen aşağıdaki spermiyogram testine bir bakarmısınız.Çok teşekkürler canlarim Allah'ım herhese acil şifalar ve bebişler nasip etsin (Amin)

Son düzenleme:
Canım genel olarak sayı , hareket ve morfolojide sorun yok. Ancak 1 saat içinde %75 ölü sperm olması araştırmalı. Öncelikle 3 gün perhizle yeniden bir spermiogram versin. Değerler nasıl olmuş. Şimdiki değerler nasıl acaba? Ve yine ölü sperm oranı çok yüksek ise üroloğa görünmesi lazım.

Ama daha yolun başındasınız canım. Sen şimdiden moralini bu kadar bozarsan , kendini yıpratır ve ümitsizliğe kapılırsan işiniz zorlaşır. Ve eşin de bu durumdan olumsuz etkilenip strese girebilir. Ve değerleri daha da geriler. Biraz daha relax olmalısın. O zamanki değerleri iyiymiş , ölü sperm oranı dışında. Kaldı ki ; hayatta herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor. Çocuk sahibi olmak da isteyip de hemen elde edilebilecek birşey değil. Vakti gelmemiştir belki. Bu şekilde düşün. Sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin canım. Allah gönlüne versin dilerim. a.s.

ya kızlar benim eşimin ilk testte sayı 4.5 milyon morfoloji %3 hareket %55 ileri hızlı:3 tü
ikinci testte sayı 9 milyon morfoloji %14 hareket %80
üçüncü testte toplam sayı 56 milyon konstrasiyon 10 milyon morfoloji %0 ileri hızlı hareket % diyo iyice kafam karıştı bu nedir ya...

Back
X