lutfen esss gecmeyin kafam karisti acil yardim

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
merhaba herkese arkadaslar bir sorum olcak size yatak odam boyanacak veben haerhangi birenk bile secemiyorum cunku cok kararsiz kaldim simdi size kisacaanlatiyim yatak odam BEYAZ renkte ortulerim MOR renkte laminantim BEYAZ renkte simdi ben bu faktorler mevcutken hangi renk boyayi kullanmaliyim ferahligi daha cok seviyorum ama renkli bisiylerde istiyorum tumbir duvar ayni olsun istiyorum ayniduvarda farkli renkleri sevmiyorum ama sizinfikirleriniz varsa yinede soyleyin lutfen aklima yatan tekbir renk varCAKIL TASI rengi internetten buldum ama yakisirmi bilemedim gri rengini cok severim lutfen fikirlerinizi soyleyinnn cok tesekkur ederim simdiden

merhaba canım iki renk kombin yapabilirsin mesela benim salonum kum taşı rengi bi duvarıda tiramisuya boyadık çok güzel oldu mesela mor kullana bilirsin yatak örtülerin mormuş ve ya çakıl taşına uygun bir renk kullanabilirsin

yatak başının olduğu duvara içinde morun da olduğu bi duvar kağıdı kaplatıp diğer yerleri uygun bi renge boyayabilirsin..çakıl taşı gibi..

yatak başının olduğu duvara içinde morun da olduğu bi duvar kağıdı kaplatıp diğer yerleri uygun bi renge boyayabilirsin..çakıl taşı gibi..

tesekkurler buguzelfikirben sey dusunmustum buyuk bir portre tablo aldim mor renkli hos ben yatagimin basina onu asmayi dusunmustum tablo ve cakil tasirengiuyum saglarmiacaba

merhaba canım iki renk kombin yapabilirsin mesela benim salonum kum taşı rengi bi duvarıda tiramisuya boyadık çok güzel oldu mesela mor kullana bilirsin yatak örtülerin mormuş ve ya çakıl taşına uygun bir renk kullanabilirsin

kum tasi ve tramisu rengi ne renk canimmm? mor gidermi

kum tasi ve tramisu rengi ne renk canimmm? mor gidermi

tiramisuyla uymaz bence çünkü ikiside koyu renk biri açık biri koyu olursa daha iyi olur çakıl taşıyla moru yapardım ben olsam ya da tablon mormuş tek renge boyayıp tablonu as öyle de olur

tesekkurler buguzelfikirben sey dusunmustum buyuk bir portre tablo aldim mor renkli hos ben yatagimin basina onu asmayi dusunmustum tablo ve cakil tasirengiuyum saglarmiacaba

ben kendim için düşündüğümde duvar kağıdının tonlarına göre ayarlıycam
içindeki açık renk ton hangisiyse duvarları öyle yapıcam..
sende bikaç model bak kağıttan fikir olur

$f8c1a_dekorasyon_duvar-kagidi4-280x280.webp
bak böyle mesela..kağıdın içindeki renkten diğer duvarları ayarlarsın

Back
X