lütfen fikir verin deliricemm!!!!

shaydaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
7
0
1
35
bnim bundan çok uzun zaman önce çoçukluk diyebileceğim bir zamanda erkek arkadaşimı ailem öğrendi ve baskıcılar o kadar kötü zmanlar yaşatıllarki bana yaşadığımı sevgi zannettim çok yanlış bir insan olduğunu aileme inattan göremedim ve sonradan ayrılmak istediğimde çok zor oldu bni zorladı aileme söylemekle tehdit etti kendini öldürmekle tehdit etti ve bn ondan ayrılmayayım die öle bir seyi bn hissetmeme rağmen ters ilişki oldu ama sen hissetmedin dedi sonrada kendi ayrılıp gtii... çok zaman geçti bn bir adama aşık oldum onu okadar çok seviyorumki her şeyden çok ve evlilik düşünüyoruz ama bn vicdan azabı çekiyorum sevgilim olduğunu falan söledm ama bunu anlatmadım oda hiç detay sormadı bana bunu ailemden bir kaç kişi biliyor olurda bir gün ögrenirse diye korkuyorum ve bn ne uyuyabiliorum ne kendimi tanıyabiliyorum artık bana fikir verin lütfen :( napacağımı biimiorm

bnim bundan çok uzun zaman önce çoçukluk diyebileceğim bir zamanda erkek arkadaşimı ailem öğrendi ve baskıcılar o kadar kötü zmanlar yaşatıllarki bana yaşadığımı sevgi zannettim çok yanlış bir insan olduğunu aileme inattan göremedim ve sonradan ayrılmak istediğimde çok zor oldu bni zorladı aileme söylemekle tehdit etti kendini öldürmekle tehdit etti ve bn ondan ayrılmayayım die öle bir seyi bn hissetmeme rağmen ters ilişki oldu ama sen hissetmedin dedi sonrada kendi ayrılıp gtii... çok zaman geçti bn bir adama aşık oldum onu okadar çok seviyorumki her şeyden çok ve evlilik düşünüyoruz ama bn vicdan azabı çekiyorum sevgilim olduğunu falan söledm ama bunu anlatmadım oda hiç detay sormadı bana bunu ailemden bir kaç kişi biliyor olurda bir gün ögrenirse diye korkuyorum ve bn ne uyuyabiliorum ne kendimi tanıyabiliyorum artık bana fikir verin lütfen :KK43: napacağımı biimiorm
hıssetmeme ragmen ters ılıskı oldu ama sen hıssetmedın dedı
bu cumlenden hıc bırsey anlamadım
sorun nedır sımdı bırıyle gorusuyorsunuz bakıre degılmısınız bundan mı cekınıyorsunuz ben anlayamadım ?

bnim bundan çok uzun zaman önce çoçukluk diyebileceğim bir zamanda erkek arkadaşimı ailem öğrendi ve baskıcılar o kadar kötü zmanlar yaşatıllarki bana yaşadığımı sevgi zannettim çok yanlış bir insan olduğunu aileme inattan göremedim ve sonradan ayrılmak istediğimde çok zor oldu bni zorladı aileme söylemekle tehdit etti kendini öldürmekle tehdit etti ve bn ondan ayrılmayayım die öle bir seyi bn hissetmeme rağmen ters ilişki oldu ama sen hissetmedin dedi sonrada kendi ayrılıp gtii... çok zaman geçti bn bir adama aşık oldum onu okadar çok seviyorumki her şeyden çok ve evlilik düşünüyoruz ama bn vicdan azabı çekiyorum sevgilim olduğunu falan söledm ama bunu anlatmadım oda hiç detay sormadı bana bunu ailemden bir kaç kişi biliyor olurda bir gün ögrenirse diye korkuyorum ve bn ne uyuyabiliorum ne kendimi tanıyabiliyorum artık bana fikir verin lütfen :KK43: napacağımı biimiorm
Hayatımıza giren kişiler her şeyimizi bilmek zorunda değiller. Söylemeyin geçmiş geçmişte kalmıştır deyip bu sayfayı kapatın. Keşke ailenizden birilerine de söylemeseydiniz.

hayır bakireyim bn hiç bir şey hissetmedim dediğim gibi yaşım küçüktü onunda öle ters ilişki nasıl oluo onun bile farkında deildim bn öle bir şey hissetmedim ama o bana oldu sen hissetmedin dedi sorun bu

hayır bakireyim bn hiç bir şey hissetmedim dediğim gibi yaşım küçüktü onunda öle ters ilişki nasıl oluo onun bile farkında deildim bn öle bir şey hissetmedim ama o bana oldu sen hissetmedin dedi sorun bu
oyle bırsey mumkun degıl yalan soylemıs
cunku gercekden bırsey yasamıs olsaydınız hıssetmemenız mumkun degıl
sızı suclu hıssettırmeye gozunuzu korkutmaya kendıne baglayıp ıstedıgını yapmaya calısmıs

Hayatımıza giren kişiler her şeyimizi bilmek zorunda değiller. Söylemeyin geçmiş geçmişte kalmıştır deyip bu sayfayı kapatın. Keşke ailenizden birilerine de söylemeseydiniz.
haklısınız ama o an öyle bi çıkmazda hissetimki kendimi söyledim ve bunun vicadan azabı bni burakmıyor ve hayatımdaki kişiyi çok seviyorum ona yanlışmı yapıorum die düşünüorum inanın bunu bile ağlayark yazıorm napmam gerekio bilmiorm

herkes her şeyi bilmek zorunda değil Ayrıca ailenizden birilerinin bile bunu bilmesi çok abes yani nasıl anlatırsınız aklım almıyor

oyle bırsey mumkun degıl yalan soylemıs
cunku gercekden bırsey yasamıs olsaydınız hıssetmemenız mumkun degıl
sızı suclu hıssettırmeye gozunuzu korkutmaya kendıne baglayıp ıstedıgını yapmaya calısmıs
ben ayrılmak istemem rağmen ayrılmayan kişi bunu söyleyip bnden ayrıldı zaten ve bn en ufak acı yada başka bir şey hissetmedim ama öle bişyn acı verdiğini bile bilmiodum zaten

Afedersiniz ama yaşınız kaçtı? zorladımı sizi yani onun yaşı kaçtı? Afedersiniz ama normal yoldan dahi ilişkide acı vs hissediliyor öbür türlü nasıl siz hissetmediniz? Belkide olmadı birşey? Herkes herşeyi bilecek diye birşey yok hesabı Allaha verirsiniz insanlara değil. Yaşanmış kötü bir anı.

Afedersiniz ama yaşınız kaçtı? zorladımı sizi yani onun yaşı kaçtı? Afedersiniz ama normal yoldan dahi ilişkide acı vs hissediliyor öbür türlü nasıl siz hissetmediniz? Belkide olmadı birşey? Herkes herşeyi bilecek diye birşey yok hesabı Allaha verirsiniz insanlara değil. Yaşanmış kötü bir anı.
17ydi oda bnde

bi gun benim de parmagim kopmustu hic hissetmeme ragmen ! iki gun sonra baktim parmagim yok ... esim sordu parmagin nerde ?
-bende bilmem hic hissetmedim kopmus didim :KK53: !!!!!!!!!!!!!!

Himm anladim simdi yanlis bi yorum yapmim demistim basta ,neyse blof yapmis eski sevgilin canim boyle biseyi hissetmemis olman mumkun degil.Elinde size santaj yapacak ve huzurunuzu kaciracak bi blof yapmis icinizi ferah tutun gercekten keske baskasina soylemeseydiniz bu iyi olmamis

Çocuk nasıl yapacağını bilememis yapamamış bişi sana. Sonra gurur yapmış. Nasıl olsa bi gün hiç bişi hissetmeden bu işin olmayacağını öğreneceğin için kendine yedirememis ve terk etmiş. Ayrıca bi çoğumuzun geçmişinde yaşadığı ve unutmak istediği bi şeyler var. Çok normal bunlar. Şimdi ki sevgiline anlatmak gibi bi hata yapma. Çünkü belli ki zaten öyle bişey olmamış. Olmayan bi şeyle kendini onun gözünde mahcup duruma düşürürsun. Ayrıca bunu ona anlatmak ikiniz için de mutluluk sebebi olamaz!

haklısınız ama o an öyle bi çıkmazda hissetimki kendimi söyledim ve bunun vicadan azabı bni burakmıyor ve hayatımdaki kişiyi çok seviyorum ona yanlışmı yapıorum die düşünüorum inanın bunu bile ağlayark yazıorm napmam gerekio bilmiorm
Tövbe edin ve yaptığınızı bir daha tekrarlamayın vicdanınızın sesini ancak bu şekilde susturabilirsiniz. Yaşadığınız şey sadece sizi ilgilendirir erkek arkadaşınıza yanlış bir şey yapmıyorsunuz çünkü bu onunla birlikteyken yaptığınız bir şey değil. Allah'tan başka bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, kimseyi de ilgilendirmez. Bir hata olarak bakın bu olaya ve daha fazla kimseye söylemeyin önünüze bakın.

Olduysa ki ihtimal vermiyorum; hissetmemeniz imkansız. ...size yalan söylemek bu kadar kolay işte düşünün. Masumumiyetinizi bozmayin kimseye de birsey anlatmak zorunda DEĞİLSİNİZ bu sizin hayatiniz ve sizin bedeniniz! Sevmek sahibi olmak değil sizi!

sizi kandırmış anlamamızın imkanı yok.herşeyi anlatmak zorunda değilsinizki karşınızdaki insana.kim duyacak hem kime anlattınız

Seni saf bulmuş kandırmış..ters ilişki de hissetmemek nasıl oluyormuş..

Popona fitil atsan akla karayı secersın..

Hepsi iyi güzel de senin bunu bazı eşine dostuna anlatma amacın nedir?

(şimdiki sevgiline hicbirsey söyleme..çunku ters ılışkı falan olmamış..olsa bile bu marifetmiş gibi anlatılcak bişe değil durduk yere)

Back
X