Doğuma Hazırlık lütfen fikir verin oğlum isimsiz kaldııı :((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nusyaa

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
760
95
318
Sakarya
tickerda görüldüğü gibi 40+3 günlük hamileyim ve inatçı oğlumun gelmeye pekte niyeti yok gibi belkide ismi belli olmadığı için gelmek istemiyor :1::1::1: bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimizden beri ismini netleştiremedik..hem modern ve kulağa hoş gelsin hemde anlamlı olsun istiyoruz ama kararsız kaldık
kayra rüzgar ve kuzey arasında gidip geliyoruz ama hertürlü önerilere açığım lütfennn yardımcı olunnn

Böyle üç güzel isim olunca kararsız kalmak normaldir sanırım:) İsimleri bu kadar aza indirgediğinize ve doğumun her an olacağını göz önüne alınca bence doğduğu an karar verin oğlunuza o an hangisini yakıştırdığınıza göre:)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Birde şahsi fikrimi belirteyim atlamadan bence Rüzgar erkek çocuklarına çokta yakışıyor bu isim:)

Böyle üç güzel isim olunca kararsız kalmak normaldir sanırım:) İsimleri bu kadar aza indirgediğinize ve doğumun her an olacağını göz önüne alınca bence doğduğu an karar verin oğlunuza o an hangisini yakıştırdığınıza göre:)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Birde şahsi fikrimi belirteyim atlamadan bence Rüzgar erkek çocuklarına çokta yakışıyor bu isim:)

bende öyle düşündüm aslında doğunca karar verelim dedim ama işte artık belli olsunda istiyoruz..teşekkr ederm cnm sağol iyi dileklerin içinde ayrıca teşkrler

baran olabilirrrr
teşkrler

Oğluna kayra ismini vermiş arkadaşlardan af diliyorum ama aklıma "saldım bayıra allah kayıra"sözü geliyor.

Bence rüzgar mükkemmel

Bugun kolaya modern gelen bir isim 10 yil sonra yine demode olacaktir.
Isim koymadan once nolur bunun hesabini yapin.
Kayra bildigim kadariyla unisex bir isim.
Anlamini bilmiyorum, ama ben pek taraftar degilim cocuklara unisex bir isim koymanin

Kuzeyde suan dizi sayesinde IN olan bir isim, Dizi bitince OUT olur.
Ruzgarda daha cok atlara verilen bir isin.
Ama tabi yine siz bilirsiniz.

HepBaharOlsa cok haklı..katılıyorum..bence dedıgınız gıbı guzel ve anlamlı ısımler bulup koyun..mesela,
yusuf,enes,eril,besim,ömer,eymen,metehan,tunahan,buğra,berk,v.s..bu ısımler çok hoş ve anlamlı..tavsıye ederım ozellıkle yusuf ve ömer ısmını.. :))

en sevdiğim erkek isimleri
1 armagan
2 emre
3 aral
4 ege
umarım dogmadan yetişmişizdir :D:D:D:D:D:D

Canım benim kızım olucak ama eğer erkek bebek bekleseydim;

1) egehan
2)kuzey
3) gökdeniz

isimlerini tercih ederdim.

1 ayaz
2 yezdan
3 aras
4 doruk
5 aslan

anesii en uygunu begensin koysun benm sectigim yada başka isimlerden adı ile yasasın derler bizim buralarda masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kayra adinda kiz cocugu ismi cok konuldu son donemlerde, ileride oglun problem yasayabilir ayni isimde kizlar olunca etrafta :)

Rüzgar cok guzel bir isim ama ileride su turkce klavye sorunlari cozulmezse email adresi falan bile ismini tam gostermiyor olacak (bence cok guzel turkce isimler bu sekilde mahvoluyor) Kesinlikle Kuzey guzel bir isim

ama tabii herseyden once saglikli nurtopu gibi bir bebegin olmasini dilerim :)

Back
X