• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lütfen fikir verin

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Eğer senin evinde bakiyorsa gayet iyi

Eğer senin evinde bakiyorsa gayet iyi
Yok kendi evinde bakiyor ben sabah goturuyorum yemek kahvalti benden oglan onlarin yedigine de ortak oluyor bazen ihtiyacim oldugunda birak diyor hasta olsa mudahele yapiyor uc cocuk annesi yani biliyor kadin

Yok kendi evinde bakiyor ben sabah goturuyorum yemek kahvalti benden oglan onlarin yedigine de ortak oluyor bazen ihtiyacim oldugunda birak diyor hasta olsa mudahele yapiyor uc cocuk annesi yani biliyor kadin

Himm gözün arkada kalmiyorsa çok iyi canım bu devirde güvenilir birini bulmak cok zor...

Bence beleşe bakıyor kadın .ben yerinde olsam bakmam o paraya .daha çok ver daha daha iyi baksın

Siz ev geçindiriyorsunuz da o kazandığı parayı lunaparkta mı harcıyor.
Bence beleşe bakıyor kadın .ben yerinde olsam bakmam o paraya .daha çok ver daha daha iyi baksın
Şimdi kadın kendi evinin isini de yapiyor cocuklarina da bakiyor yemek ve yatirmanin didinda cocuk zaten onun kizinin yaninda oynuyor ayrica kadin oturup ne bileyim oyun oynamiyor etkinlik yapmiyor televizyon acip cocuklara oyuncak dokup gidip ev isi yaptigini biliyorum yani bu durumda zor biliyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum

Şimdi kadın kendi evinin isini de yapiyor cocuklarina da bakiyor yemek ve yatirmanin didinda cocuk zaten onun kizinin yaninda oynuyor ayrica kadin oturup ne bileyim oyun oynamiyor etkinlik yapmiyor televizyon acip cocuklara oyuncak dokup gidip ev isi yaptigini biliyorum yani bu durumda zor biliyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum

Kusura bakmada hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun.

Vereceğiniz 100 lira sizi çok zorlayacaksa anlaşma yoluna gidin. Ama çok büyük bir etkisi yoksa verin. İyi bakıcı bulmak şans bence

Back
X