• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen fikir verin

zeynep245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
3
2
1
20
Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Okul ,ders, üniversite falan hak getire, hiç yok dimi hayallerinizde , var olan tek şey çok lazım gibi evlilik bu yaşta, sebepte sevilme isteği ne desek boş bu devirde birine kaçma planların varsa kimse tutamaz zaten seni.

Bak canım bu konu daha bugün açıldı
Şaka değil gerçek yaşamlar
İşin içine sen sadece değil çocuklarında girecek

Hıı kaç evlen kaç, kesin görürsün yuvayı sevgiyi, bu yaşta bunu düşünecegine otur iki sayfa ders çalış, birşey oku ufkun açılsın koca köküne kıran girmedi, emin ol ailen sevmeseydi git evlen derlerdi, biraz aklını basina topla :KK67:

Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.
Ablacım ne sanıyorsun evlilik bal kaymak mı? Evet severek evlendim elhamdülillah mutlu bir yuvam da var ama evlenmeden önceki hayatımı tabiki bazen özlüyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez! Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun! Aile evinde mutlu değilim diye evlenilmez! Bu yaşta asla ama asla EV-LE-NİL-MEZ! Lütfen yaşın çok ama çok küçük ya evliliği ne sanıyorsun bilmiyorum ama sandığın gibi birşey değil. Eğitim hayatın ne durumda lisede falan olman gerekiyor senin?

Merhaba ben 17 yaşındayım ve evlenmek istiyorum. Anneme bana çevrenden birini bul falan dedim söyledim yani ona açıldım ama o olmaz dedi ben evden gidip kendi yuvamı kurmak istiyorum birine kaçma planlarım da var annem bundan şüpheleniyor ama söylemiyor evlenmek istememin sebebi artık sevilmek istemem,ailemin yanında hiç mutlu olamadım sizce ne yapabilirim,sadece tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Firdevs Hanımın Bihter’e dediği laf aklıma geldi nedese 😂😂

Abla herkes mutlu bir hayat yaşayamıyor hayat adil değil bu bir gerçek, belki böyle mutlu olurum son çare kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ki belki siz 31 yaşında hayatınızın aşkını bulmuşsunuzdur ama ben o kadar bekleyemem 1 yaşındaki kızınız da büyüyünce benim gibi olmaz onu hep koşulsuz severseniz hep yanında olursanız annesi olarak, ama ben o konuda şanslı değilim zaten bu yüzden evlenip gitmek istiyorum.
Örnek verir misiniz?
Ne yapıyor anne babanız?

17 yasinda elin adaminin, anasinin kahrini cekmektense ana baba cekmek daha iyidir. Anneniz siz istediginiz halde evlenmenize hayir diyorsa sizi bir an once gondermek gibi bir derdi yok.

Koca pesinde kosacaginiza ders çalışın, universite okumasaniz bile kpssye girip atanmaya bakin, hic olmuyorsa kasiyerlik yapin paranizi kazanin. Birkac yil sonra kendi duzeninizi kurarsiniz. Bu yasta evleneceğiniz adamla olacak olan sey yuva olmaz. Evcilik degil bu.

Bence de evlen. Sonra hemen çocuk yap. Yaklaşık 5-10 yıl içinde de gel buraya kocam dövüyor aldatıyor bebelerim var ailem arkamda değil diye konu aç. Beklicem seni kuşum.
Çok iyi niyetli bir yorum ne 5 yılı 2 ayda açar o konuyu mutluluğun yolu erken evlen erken çök 😅 buda sloganı

Sevilmeden buyumus bir cocuk (tabi bu senin ifaden) evlenerek mutlu olamaz, cunku bir evliligin mutlu bir evlilik olabilmesi icin iki tarafında sevilerek, sevmeyi bilerek evleniyor olmasi gerekiyor.

Birine neden/nasil kacma planin var? Sevgilin mi var oyle genel bir plan mi?

Sevilmeden buyumus bir cocuk (tabi bu senin ifaden) evlenerek mutlu olamaz, cunku bir evliligin mutlu bir evlilik olabilmesi icin iki tarafında sevilerek, sevmeyi bilerek evleniyor olmasi gerekiyor.

Birine neden/nasil kacma planin var? Sevgilin mi var oyle genel bir plan mi?
İnstagram linki çalışmadı nedense…

meslek öğren para kazan git
hayatın bazı gerçeklerinin henüz farkında değilsin eğer kaçtığın yerden de kaçmak istersen cebinde para olması lazım ve eğer nereye gidersen git yapabileceğin bir mesleğin olursa kendi paran olur o yüzden önceliğin nasıl para kazanabilirim ne iş yapabilirim neyi hayal ediyorum olsun

Son düzenleme:
Firdevs Hanımın Bihter’e dediği laf aklıma geldi nedese 😂😂
ay cuk oldu 😂
e2c94cfd699ee7cdb98b31027ee08d48.webp

Sen evliligi kolay bişey mi sandın yavrucum. Kır dizini ders calıs. El acımaz insana. Aileni mumla aratır.

Allah akıl fikir versin.

Back
X