• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen fikir verin...

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kizlar, cumartesi aksami canli caz müzik olan sık bir yere (oyle denildi) yemeğe davetliyim. Ancak hayatimda hic öyle bir yere gitmedim. Ne giyeceğini sasirdim. Gideceğim kişinin agzini aradim abiye tarzi dedi, o takim giyecekmis :KK43:
Siyah elbisemi giydim, kadife-payetli..iyiki sizi dinlemisim ve cok abiye giymemisim. Ortamda abes duracakmisim giysem. bu arada vok da guzel bir aksamdi. Fikir veren tum arkadaslara tesekur...

Son düzenleme:
Koyu yeşil kolsuz, diz hizamda önünde tül detaylari olan bir elbisem var ama kışın ortasında oralara giderken öyle mi giyilir?? Ben hic bilmiyor. Çok cahilim bu konularda

Kadife siyah ya da lacivert diz üstü uzun kollu bir elbise canlandı gözümde. Nereye gideceksiniz ki? Biz otellerin rooflarına gidiyoruz bazen caz dinlemeye ama günlük kıyafetle falan. Nasıl bir yermiş orası?

Koyu yeşil kolsuz, diz hizamda önünde tül detaylari olan bir elbisem var ama kışın ortasında oralara giderken öyle mi giyilir?? Ben hic bilmiyor. Çok cahilim bu konularda
Şık mekanlarda kollu kolsuz farketmez abiye tarzı giyinn estağfurullah cahillk neymiş .şık elbisenizi makyajınızı yapın .üstünüzede mont giyin tabi soğuk olur çıkışta girişte .

Abıye derken?dugune gıder gıbı mı!

Sıyah duz bı elbise bence gayet kurtarıcı olur..

siyah uzun kollu diz üstü bir elbise giy kadife de olabilir kumaşı gösterişli gösterir.

Tamam siyah kadife ama payetli beğendim bugünama ssormadan almak istemedim. Onu tamamen payet ama öyle cokk abarti değil. Journeyin yilbasi koleksiyonuymus. Belki nette vardır resmi. Öyle bisey olur yani öyle mi??

images (4).webp
40717_4.webp

şu tarz birşeyler

Tamam. Siyah, fazla abiye olmayan fakat şık. Garip olansa; gideceğim kişi spor giydiğimi bilir bana direk abiye giyebilirsin dedi. O çok kafami karistirdi.

Sephoyemeği.ost: 38378052 .!.:
Kadife siyah ya da lacivert diz üstü uzun kollu bir elbise canlandı gözümde. Nereye gideceksiniz ki? Biz otellerin rooflarına gidiyoruz bazen caz dinlemeye ama günlük kıyafetle falan. Nasıl bir yermiş orası?
Canim, aksam yemegi. Saat 6-7 gibi cikacagiz aksam

Back
X