- 23 Nisan 2016
- 51
- 41
- 3
- 44
- Konu Sahibi Aysunaysel35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar, evet hamilesin, baya yepyeni hemdeKizlar merhaba. Adetim 1 gun gecmisti predector early yaptim. Sonuc ikinci cizgi silik cikti. sizce hamilemiyim birde kan testi yaptirdim ayni gun degerim 20 cikti .
Canim daha yepyeni ondan düşük değerin. Boş yere tekrar tekrar test yapmanin anlami yok. Kan degerin kesin zaten.Burdakı degerlerı okuyorum herkesın kı cok yuksek. Benımkı dusuk olunca cok uzuldum .eşimi gonderdım test almaya tekrar
Cnm yarın yada pazartesi günü tekrar kan ver inşallah vardirDays comfort aldı eşim şimdi bunda negatıf cıktı. Aglamak uzereyım
Benimde ikinci cizgi silikti kan tahlilimde deger 23du doktor kesin degil demisti ama tam bir hafta sonra degerim 500e cikti. Yani hamile olma olasiligin cok yuksek yinede kimseye soyleme haftaya bi kan tahlili yine yaptir kesinlessin. Insallah gonlunce olur :)Kizlar merhaba. Adetim 1 gun gecmisti predector early yaptim. Sonuc ikinci cizgi silik cikti. sizce hamilemiyim birde kan testi yaptirdim ayni gun degerim 20 cikti .
İyi gibi cnm iki katına çıkması gerek ama çıkmış sayılır doktor bişey dedj miKan tahlılının sonucunu sımdı aldım. Ikı gunde 20 den 34.95 e cıkmış
Saol canım ınşallah cok ıstıyoruz olsun ...Hayırlı olsun canım çok yenidir ondan böyledir![]()