Lutfen fikir verin

Aysunaysel35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
51
41
3
44
Kizlar merhaba. Adetim 1 gun gecmisti predector early yaptim. Sonuc ikinci cizgi silik cikti. sizce hamilemiyim birde kan testi yaptirdim ayni gun degerim 20 cikti .

Eklentiler

• 1461441210168-418980881.webp
    1461441210168-418980881.webp
    30 KB · Görüntüleme: 68
Burdakı degerlerı okuyorum herkesın kı cok yuksek. Benımkı dusuk olunca cok uzuldum .eşimi gonderdım test almaya tekrar

Burdakı degerlerı okuyorum herkesın kı cok yuksek. Benımkı dusuk olunca cok uzuldum .eşimi gonderdım test almaya tekrar
Canim daha yepyeni ondan düşük değerin. Boş yere tekrar tekrar test yapmanin anlami yok. Kan degerin kesin zaten.
Döllenme olmuş o kesin , bu saatten sonra düzgün ilerlesin die dua et artık ;)

Benim yüksekti çünkü adet bitimi hamile kaldım seninki daha sonraları olmuş demekki. Normal yani hayırlı olsun

Kizlar merhaba. Adetim 1 gun gecmisti predector early yaptim. Sonuc ikinci cizgi silik cikti. sizce hamilemiyim birde kan testi yaptirdim ayni gun degerim 20 cikti .
Benimde ikinci cizgi silikti kan tahlilimde deger 23du doktor kesin degil demisti ama tam bir hafta sonra degerim 500e cikti. Yani hamile olma olasiligin cok yuksek yinede kimseye soyleme haftaya bi kan tahlili yine yaptir kesinlessin. Insallah gonlunce olur :)

Back
X