- 17 Mayıs 2024
- 52
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi umutlubirkiz
-
Prki agrim sizce stresten olabilir miAdet görmüşsün Hamile değilsin . Ama çok içini kemiriyorsa yap bir tane
Sanirim biraz da stres yaptim ben istiyorum ama esim istemiyor malesef reglden oncede boyleydim regli biteli 4 gun oldu nedense yine kafama takildi hic olmadi pazartesi test aliyim diyordum ama regl oldugum icin gebe olmam imkansiz sanirim test alip bosa stres yapmasam mi bilemedimHer ağrıyı gebeliğe yorarsanız yıpranırsınız. Regle daha çok var. İnsan üşütür ağrır, yumurtlar ağrır başka sebepten karnı kasığı ağrır, belki gebelikten ağrır. Ama böyle de düşünmeyin lütfen. Yumurtlama hemen sonrası her işarete gebe miyim diye düşünürseniz sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. Siz şuan 2. Dönemin yumurtlama kısmındasınız. Eşinizle değerlendirin. Öncekinden gebe kalmadınız regl oldunuz. Biraz zamana bırakın.
Siz o testi alın içinizdeki şüphe bitsin. Ama 2 saat sonra çıkan kuruma çizgisini görürseniz acabalara kapılmayın. İlk dakikalarda çıkması lazım, net çizgi olması lazım eğer varsa.Sanirim biraz da stres yaptim ben istiyorum ama esim istemiyor malesef reglden oncede boyleydim regli biteli 4 gun oldu nedense yine kafama takildi hic olmadi pazartesi test aliyim diyordum ama regl oldugum icin gebe olmam imkansiz sanirim test alip bosa stres yapmasam mi bilemedim
Ayy tesekkur ederim kuruma cizgisini bilmiyordum ogrenmis oldum sabah ilk idrarla mi yapmam gerekir yoksa benim adetimde gectigi icin gun icinde yapsam da olur mu acabaSiz o testi alın içinizdeki şüphe bitsin. Ama 2 saat sonra çıkan kuruma çizgisini görürseniz acabalara kapılmayın. İlk dakikalarda çıkması lazım, net çizgi olması lazım eğer varsa.
Yani normalde eğer varsa saati fark etmez her türlü çıkarAyy tesekkur ederim kuruma cizgisini bilmiyordum ogrenmis oldum sabah ilk idrarla mi yapmam gerekir yoksa benim adetimde gectigi icin gun icinde yapsam da olur mu acaba
Eşiniz istemiyor ama korunmasız ilişki yaşıyor. Ağam bizlen eğlenir.Sanirim biraz da stres yaptim ben istiyorum ama esim istemiyor malesef reglden oncede boyleydim regli biteli 4 gun oldu nedense yine kafama takildi hic olmadi pazartesi test aliyim diyordum ama regl oldugum icin gebe olmam imkansiz sanirim test alip bosa stres yapmasam mi bilemedim
O konu biraz karisik malesef benim gazima geldi kendisi sonrada iste beni strese soktu ben var midir acaba deyinceEşiniz istemiyor ama korunmasız ilişki yaşıyor. Ağam bizlen eğlenir.
Anladım hayırlısı olsun. Ama değilsiniz gibi duruyor.O konu biraz karisik malesef benim gazima geldi kendisi sonrada iste beni strese soktu ben var midir acaba deyince
Olsaydim adet olmazdim buyuk ihtimal dimi cunku iliskiyle adet arasinda 20 gun gibi bir zaman dilimi varAnladım hayırlısı olsun. Ama değilsiniz gibi duruyor.
Evet, lakin herşey mümkün. Ama ben ilk hamile kaldığımda regl bitti 1 hafta sonra kalmıştım. Bir daha da regl olmamıştım. Ama çevremde de var mesela regl olunca aynı sizdeki durum gibi tamam yaa hamile değilim diyip bir sonraki yumurtlama dönemini bekliyorlar.Olsaydim adet olmazdim buyuk ihtimal dimi cunku iliskiyle adet arasinda 20 gun gibi bir zaman dilimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?