Lütfen Herkes Okusun...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Sevgili üyelerimiz….

Yeni konu açmadan önce…

-Sayfanın sol üst köşesinde yer alan arama butonundan gelişmiş arama yaparak
tekrar konu açmayalım…tekrar konular açmayalım ki,yeni konular da yeni paylaşımlar da bulunalım…

-Konularımızı açarken büyük harf kullanmayalım…

-Konularımız da tv ve gazete haberleri olmasın,çünkü bu tür konuları açmak yasaktır…

-Konuları açarken, lütfen,konuyu uygun bölüme açalım…

-Konulara ve mesajlara teşekkürümüzü,rep vererek yapalım…günde 10 rep verme hakkımız var…

Güzel,eğlenceli ve faydalı paylaşımlar diliyorum…

Sevgiler…

ikinciyide sezeryanla yapmak önerilen bi durum ama benim kuzenimin karısı ilk bebegini mecburen sezeryanla dogurdu ama ikinciyi normak dogurdu hatta şu an 3. bebegine hamile ve bunuda normal doguracak

ikinciyide sezeryanla yapmak önerilen bi durum ama benim kuzenimin karısı ilk bebegini mecburen sezeryanla dogurdu ama ikinciyi normak dogurdu hatta şu an 3. bebegine hamile ve bunuda normal doguracak

suan 2.cocugu dusunmuorum ılerısı ıcın endıselıydım normal dogum konusunda ıcıme su serpılde sagolun pekı dogumlar arası kac yıl gecmıs bırde sorun yasadımı

konu acarken mesajın sonunda eklentı yapmıstım (resım )konuyu degıl ama sadece resmi sılmek istiyorım bu mumkunmu

merhaba ben ilk kızımı normal ikinci kızımı sezeryanla doğum yaptım 3.ne olcak acaba olursa tabi sezeryan olmaz inşallah

Back
X