Bebek İkinci El Lütfen ınsanları temız dıye kandırmayalım

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
kızlar eger bırıne yardım edıyorsak esyaların genel durumu neyse onu belırtelım az kullanılmış tertemız dıyerek renklerı bırbırıne karışmış önlerınde meyvasuyu lekesı olanları sız kendınız gıydırırmısınız.bu duruma çok uzuldum.elımde okadar çok erkek esyası varkı ben hepsını yollucam ama buşekılde bırını uzmek kesınlıkle ıstemem secer ayıklar oyle yollarım.kımseyıde magdur bırakıp uzmem sanırım ben yıne çok duşuncelıyım ıyılık yapıp uzuluyorum

buradan biri mi yaptı para ödediniz mi? evet birine paralanmış birşey yollamak son derece ayıp.ben bile oğlumun eskilerinden en lekelileri ayırıp, o şekilde saklıyorum. ileride ablalarımdan hanginin çocuğu olursa ona tertemiz bir şekilde verebilmek için.

cnm bu urunler ıhtıyacı olucak bırıne gıdıcektı bana olsa hıç önemlı degıl fakat ben rezıl oldum tertemız az kullanılmış dıyıp yıpranmış renklerı bırbırıne karışmış urunler görunce karsısında çok uzulmuş evet para almadı fakat o urunlere 20 tl kargo ucretı verıldı.halbukı ben dedım ptt kargo ıle yollakı kız çok para vermesın cebınde olmayabılır.ıhtıyacı olsa gıydırırdı dıyorda kız 2.elı kabul ettı dıye yıpranmış urunu gıydırmek zorundamı sızce bu onunla alay etmısım gıbı olmamışmı ben kendı adıma çokk uzuldum

cnm bu urunler ıhtıyacı olucak bırıne gıdıcektı bana olsa hıç önemlı degıl fakat ben rezıl oldum tertemız az kullanılmış dıyıp yıpranmış renklerı bırbırıne karışmış urunler görunce karsısında çok uzulmuş evet para almadı fakat o urunlere 20 tl kargo ucretı verıldı.halbukı ben dedım ptt kargo ıle yollakı kız çok para vermesın cebınde olmayabılır.ıhtıyacı olsa gıydırırdı dıyorda kız 2.elı kabul ettı dıye yıpranmış urunu gıydırmek zorundamı sızce bu onunla alay etmısım gıbı olmamışmı ben kendı adıma çokk uzuldum

canım ılk sana gelmedı mı keske baksaydın ıclerıne ayırsaydın
konuyu tam anlamadım aslında

haklsın ıkıncı el dıye kotu gondermek cok ayıp
belkı elınde olanlar onlardı
ama o zamnda gonderecem demeseydı dımı

Çok kötü olmuş gerçekten keşke yollamadan önce belirtseydi lekeli ya da kusurlu olduklarını. Kargo da ayrı komik olmuş ihtiyaç sahibi için.

cnm benım gucendıgım konu temız gıyılmemış gıbı dedıgı ıçın göndercegımız kışıye bu sekılde anlattım kabul ettı ama urunler böyle gıdınce şok oldum ınanmadım ama görunce okledım karsı tarafta yalan söyluyor durumuna duştu

walla bende okuyunca sasrdım kımse kendı cocuguna gıydırmeyecegı seylerı neden yollar anlamıyorum yaa ..cınarefenın annesı sen cok ıyı kalplı cok ıyı nıyetlı bırısın Allah ta bunun mukafatını verır cnm uzulme sen bunu yapan utansın..

7 aylık bebegim vra eşim işşz calışmıyor sözleşmeli calışyrdu çıkardılar mamaddi durumun cok kötü 2 ay birkmiş kiralarım var cocguma bezi ve mmayı zor alıyorum bna yardımcı olun

Gönderen kişiyede çok haksızlık etmeyin bence çünkü hiç bir çıkarı yok bunu gönderirken ve şu şekilde düşünün vaktini harcadı bu göndereceği koliyi yapdı götürdü kargoya verdi ve bunları yaparkende bir emek sarfetti ben bunları yapayımda karşı tarafın kargo parası boşuna gitsin diye yapmamışdır muhakkak kimbilir belki ona göre temizdi kıyafetler böyle kavramlar kişiden kişiye göre değişir.Bende çocuk büyüttüm hemen hemen bütün kıyafetleri lekelenmişdir ve meyve lekeside çıkmıyor bebek kıyafetlerini çamaşır suyuna yatıramayacağımız için.Mesela evde giydireceği şeylerin lekeli olması pis olduğu anlamına gelmez ama evet keşke kıyafetlerin durumunu daha iyi anlatsaydı işinize geliyorsa göndereyim deseydi belki şu an onada haksızlık yapılmazdı.Bir ara bende bir arkadaşa burdan bir koli göndermişdim kızımın küçülmüşlerini gönderirkende kargo parasını hesaplattığımda kargoda 40 tl dediler düşündüm o an bu göndereceklerimi karşı taraf beğenmezse 40 tl kargo parası ağır gelecek dedim bunun sorumluluğu altına girme dedim kendi kendime ve kargo parasınıda ödedim daha sonra aynı arkadaşa kızımın araba koltuğu vardı onuda gönderebilirim demişdim ama kargoda yüklü tutar kargo parası o nedenle yakınlarda eşim sizin bulunduğunuz şehire sınava gelecek onunla elden göndereyim dedim tamam dedi ve eşim araba koltuğunu otobüsle yanına yük etti gönderdim gidince o şehre fırsatı olduğunda arkadaş eşinin telini vermişdi eşim gidince arasın diye aramış neyse adam gelmiş almış.Bu olayı ilk defa anlatıyorum nerdeyse üstünden 2 sene geçmişdir niye anlattınız derseniz bana bu arkadaşdan ne burdan nede telle teşekkür ederim eşiniz yük etmiş taşımış getirmiş sağolun diye bir msj bile gelmedi ve bu bana çok dokunmuşdu araba koltuğunun bırık çıkık yırtık lekeli bir kısmıda yokduki velevki beğenmedi diyelim olurya ama bumu olmalıydı karşılığı benim bu işde en ufak bir çıkarımmı var birde üstüne 40 tl kargo parası ödedim eşimide bu işe dahil ettim eline koca koltuğu verdim.Bu olayı anlatma sebebimde buydu.O nedenle artık kimseye birşey göndermiyorum kötü olmamak için

Back
X