DHARMAMED`E KESINLIKLE GITMEYIN!
Bugün saat 3`teki lazer epilasyon bilgi alma randevuma 1`de gittim ve erken gittigim icin simdi islemdeler dediler, birazdan aliriz. Biraz degil 1 saat gectikten sonra benden once gelen tum hastalari bitmesine ragmen beni almadilar ve benden sonra gelen randevusiz kisiyi almaya kalktiklarinda, durumu kendilerine belirttim. Resepsiyonist hanimlar estetisyenlerden kisa boylu sari sacli olanina durumu soylediler fakat kendisi saygisiz bir sekilde `vakti yok deyin ya, beklerse beklesin` diyerek beni geri cevirdi. Madem vaktiniz yoktu, benden sonra gelen randevusuz hastayi nasil aliyorsunuz? Madem saat 3e kadar bekleteceksiniz, neden birazdan islemden cikinca sizi alacagiz diyorsunuz? Onlar kadar saygisiz olmadigim icin derhal Göztepe subesini terkettim. Iyi ki sadece bilgi almaya gittigimde bu yuzlerini gosterdiler de böyle saygisiz bir kurumla isleme baslamadim. Musterinin yuzune karsi surekli bir`tabi efendim, aynen efendim, ahhahhahha` yalanci gülümsemeler, arkasindan da terbiyesizce laflar. O sinirle ciktim gittim sadece...