Lütfen kafa çarpmasıyla ilgili yardım edin

karpetegi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
15
0
16
40
9 aylik bir oğlum var. Iki gün önce yerden 20cm kadar yüksekten başının yan tarafını vurdu parkeye. Çok ciddi belirtiler göstermedi sonrasinda. Ama bugün kustu. Meyve yediriyordum artik parça büyük mü geldi yoksa çarpmadan dolayı mı anlamadım. Doktoru bekleyelim tekrar ederse hastaneye getirin dedi.
Acana kafa çarpmalarinda kusma tekrar eden bir şey mi? Bayram oncesi pek doktor da olmaz ama hastaneye götüreyim mi?

9 aylik bir oğlum var. Iki gün önce yerden 20cm kadar yüksekten başının yan tarafını vurdu parkeye. Çok ciddi belirtiler göstermedi sonrasinda. Ama bugün kustu. Meyve yediriyordum artik parça büyük mü geldi yoksa çarpmadan dolayı mı anlamadım. Doktoru bekleyelim tekrar ederse hastaneye getirin dedi.
Acana kafa çarpmalarinda kusma tekrar eden bir şey mi? Bayram oncesi pek doktor da olmaz ama hastaneye götüreyim mi?
Ne olur ne olmaz bi doktora gidin. Tedbir alın. Benim kardeşim baya bi metreden falan aşağı çakılmıştı. Küçüktük o zamanlar oynarken olmuştu. Kafası hep benek benek kan olmuştu. 24saat hastanede beklettiler. Bişey olmadı. 20cmden de inş bişey olmamıştır :*

Ya hemen doktora gidin lutfen ne demek bekleyelim. Kusmus cocuk. Bi tomografi falan cektirin. Hic beklemeden gidin lutfen. Istanbuldaysaniz Bezmi Alem Vakif Universitesi tomografi cekiyor..

Biraz evham yapmissin gibi 20cm yükseklik hicbisey bi de parkeye dusmus bence bisey yoktur

Back
X