Lütfen Kardeşime Yardım Edin Çünkü O Aşık

Ruzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
21
0
86
42
İstanbul
Arkadaşlar benim 24 yaşında bir erkek kardeşim var ismi Alperen .Bu çocuk kızın birine fena halde tutulmuş ve benim başımın etini yiyor abla ne olur yardım et diye akıl veriyorum ama bir türlü cesaretini kazanıp karşısına çıkamıyor diyorum ben tanısam gider konuşurum bende tanımıyorum kendisininde bir muhabbeti yok sadece görmüş ve çarpılmış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı anam kızda öğretmen zor bir tipe benziyor ne yapacam bilmiyorum ,bana telefonunu bulduğunu ve onu arayacağını söylüyor ama bunun klasik olmaması gerketiğini (Kaybetme korkusu var) ona ne söylerimde etkiliyebilirim diye kafasını kaç gündür takmış durumda ,ben her ne kadar taktik ve teknik :D versemde hiçbirini beğenmiyor arkadaşlar ne olur sıradışı fikirleriniz varsa yada geçmişte sizi de böyle bir durumda arayarak etkilemiş biri varsa nasıl etkilediğini yazarsanız çok sevinirim çünkü bu çocuğu boğacam artık:oklava::oklava: kıyamıyorumda ablalık ne yapacaksın :CüvCüv::CüvCüv:lütfen yardım:Saruboceq::Saruboceq:

hımmm CADIARZUCADIARZU
valla klasik olmasın şöyle orjinal olsun böyle olsun
diye düşünürken vakit kaybettiğini
ona kızı elinden kaçıracağını bi söyleseniz kaydirigubbakcemile3
belki o telaşla gidip aklına ne geliyosa söylerde o da kurtulur sizde
şöylede bişey var eğer kız evet diyecekse bir elektirik aldığı için evet der
yani kardeşiniz ne yapsa boş
içinden ne geçiyorsa arasın söylesin en doğalı en güzeli bu bence
yani ben kendi adıma hoşlanmadığım biri bana dünyanın en orjinal fikri ile
karşıma çıkmış olsada boş...
o yüzden arayış içine girmeden vakit kaybetmeden gitsin açılsın kaydirigubbakcemile

bide kız kızmasın telimi bnden izinsiz nerden buldun diye:S

oda doğru valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olmadı senin için araştırdım sordum soruşturdum
buldum çok ama çok uğraştım senin için bak gör verdiğim emeği çabayı der olur biter
bi ikide espiri patlattı mı üstüne tamamdır dimi ama sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

o zamanda sen ne yılışıksın derr:)
ayh bu kız milletinin ne yapcağı belli olmuyoo:)
çok iç kararttım galıba:)

o zamanda sen ne yılışıksın derr:)
ayh bu kız milletinin ne yapcağı belli olmuyoo:)
çok iç kararttım galıba:)

aynen yasakkelimeyasakkelime
burdaki arkadaşın şöyle bi güzel gaza ihtiyacı var
sen gözünü korkutuyosun valla
git konuş aman ne olcak
hepi topu olmaz der sende sen sağ ben selamet dersin :dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
Aboo kızlar yapmayın oğlan sırılsıklam aşık valla şimdi köprü arıyor atlıyacak:a015::a015:

canım valla önce biz kızlar kim bizimle konusuyor diye görmek isteriz önce uygn saatte arasın yada aramaktansa onu görcegı şekilde açılsın ona yaa...

bende düğünde gördügm birine vuruldum offofff bizim öyle teklif vs gibi şansımız olmasada ilk kez birine açıldım vala onu faceden bulup garipsenebılır ama napim yaptım aşık oldum çünkü cvp beklıorum bende...hayırlısı canım kardeşin adına ..ama kasmasın çünkü kendıne dıkkat edım derken daha çok batabılır...bybyyy

telefonda ondan hoşlandığını söylesin . banada hiç beklemediğim biri öyle demişti .gerçekten önce şok sonrada hoş oluyor.

Ciddi oldugunu hissettirsin.
Kadinlar bunu sever;)
Gitsin yanina, alsin karsisina konussun acik acik.
Konusurken kendinden emin olsun.
Kadinlar kendinden emin erkekleride sever;)
Ondan sonrasi kiza kalmis.
Kismet birazda.
Alnina yaziliysa öyle böyle olur.

Ilk önce meslektasima sevgiler buradan.a.s.
Hemen konuya girelim, ayriyeten böyle fedakar ablada herkesin basina.
Bence ona cicek yolatsin kardesiniz, icindede bir kart: sizinle tanismak istiyorum diye.
Tarih, gün, yer, saat belirtip, sayet o saate müsait degilse kizimiz, kardesiniz tabiki tel. numarasini yazsin ve kizimiz kardesinizi bulusmak icin baska bir saat ve yer söylesin.
Bence böylede olabilir, bir fikir iste...
Sayet bu is olursa dügün davetiyemi beklerim...:icecream:

Çiçek bence de çok güzel fikir.. Telefonda kızıp kapatma olasılığı yüksek ama çiçek hoşuna gider..

bencede telefon iyi bir çözüm değil, yanına gitsin ve "vaktinizi almak istemem ama size karşı duygularımı bilmenizi isterim, sizi hep görüyorum, ve sakıncası yoksa tanışmak istiyorum " desin, hatunlar cesaretli erkekleri sever, ama asla yılışık gibi değil de kendinden emin, tuzu kuru bi ifade takınsın. telefonum mail adresim şu desin, kız telefonla aramak isterse telefonla, olmazsa mail adresine maille cevabını bildirsin, "şimdi cevap vermesenizde olur, ben sadece söylemek istedim" desin.

ortak tanıdık kimse yok mu ? hani en azından hiç tanımadığın biri yerine ortak bir tanıdık varsa daha güven verici olur...

şunu da eklemek istiyorum... söylerse hiçbir şey kaybetmez çünkü zaten şu anda o kızın sevgisine sahip değil... ama bekler durursa o kızın da gönlü elbet başkasına gider... çok düşünüp de vakit kaybetmeye değmez...

hani başlangıç için söylenmez belki ama kız hayır derse de önemli değil... erkekler için unutmak çok zor olmuyor... arkadaşlarıyka futbol oynar ; playstation oynar ; buluşurz ; gezer tozar ve derken başkasına aşık olur...

olan biz sevmekten korkmayan ; bize hayır dese de ; ya da bırakıp gitse de sevmeye devam edecek kadar cesur olan bayanlara oluyor ...

hayırlısı olsun diyelim...

valla arkadaşlar önerileriniz doğrultusunda beraber bir operasyon hazırladık :D eğer tutarsa hepinizin düğün davetiyesini ellerimle gönderecem valla ha bak

Back
X