Lütfen kizmadan yargılamadan dalga geçmeden cevap verin çok korkuyorum

Htmnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
56
13
3
27
Bu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin

Bu soruyu yine sormuştum ama kusura bakmayın. Dalga geçmiyorum size yemin ederim. Erkek arkadaşımla bir ay önce ovulasyon döneminde duşa girmiştik omzuma boşalmak istedi bende çömeliyordum o sırada suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır diye sormuştum. Geçen hafta beklediğim tarihte beklediğim gibi yoğun bir şekilde adet oldum 5 gün sürdü. Hamile olup regl olanları duydum idrar testi yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım kan testi yaptım beta 0.2 çıktı. Yinede ihtimali var mıdır lütfen yardım edin
Gidip gebelik testinden önce IQ TESTİ yaptirmani öneririm akıl yaşın yetmiyorsa da cinsellige bulasmamani tavsiye ederim ziraaaa senden olacak çocuk topluma zarar ziyan israf...
İnsanlarin akıllariyla dalga gecitginizi düşünüyorm bu normal bir insan sorusu olamaz. Cidden bu tarz sorulara sinir kat sayim yukseliyor!! Biz aylarca yillarca ugrasiyoruz normal yolla hamile kalmaya hanimefndi gelmis ADET OLMASİNA RAGMEN TESTİ NEGATİF CİKMASİNA RAGMEN EN ONEMLİSİ NORMAL BİRLİKTELİK OLMAYIP İÇİNE SPERM GİRMEMESİNE RAGMEN yardim edinnnnn nolur gebelik ihtimali var midir diye soruyor?????
Şaka mısınız yaaa

Bu şekilde hamile kalan çok kadın var forumda.

Sen hala duş mu diyorsun yaa, bir sal artık. Regli olmuşsun daha ne istiyorsun? Git oku, araştır, vücudunu tanı dedikçe nerede saçma yanlış bilgiler var onları okuyorsun

Newton bu soruyu görse ağlardı, yer çekimi diye bir şeyden haberiniz var mı kaldı ki ilişki yaşamamışsınız üstüne de adetinizi görmüşsünüz daha neyi sorguluyorsunuz hey allahım.. üstteki üyenin dediği gibi IQ testi yaptırın gebelik testinden önce

Teşekkür ederim sonunda düzgün bir cevap veren oldu . Gerçekten çok teşekkür ederim
Ya allah askina sorduğunuz soruda mantik var mi ki düzgün cevap verelim , AKLA MANTİGA BİLİME FİZİGE hic bir sekilde uymayan soru sorun ama MANTIKLI cevap bekleyin

Back
X