Lütfen lütfen lütfen yardimmm:(

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
118
35
Arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz?
Antalya alba royal hotel hakkinda bi bilginiz var mi? Internette yorumlarda cok begenildigi yaziyor ancak cok fazla eglencesi yokmus sessiz bir otel diyorlar. Fiyati cok uygun ama balayi icin uygun mu sizce? Giden var mi?
Ayrica,
  • Akka antedon hotel
  • Susesi luxury resort
  • Mardan palace
  • Crystal admiral resort suites&spa
  • Alva donna exclusive hotel&spa
  • Crystal sunrise queen luxury resort&spa
Hakkinda deneyimlerinizi ogrenebilir miyim?
Lutfen yardimci olun her sey cok guzel olsun istiyorum :110:

...cok fazla eglencesi yokmus sessiz bir otel diyorlar...
Balayında eglenceyi napacaksınız ki?
Eglenceyi siz yap mayacak mısınız?
Sessiz olması bence daha iyi...
Kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız fiyatı yüksek olanlardan tercihte bulunun derim

Tatlim alva donna delux te balayimizi gecirdik gecen agustosta gayet memnun kaldik
Tesekkur ederim :) benim acikcasi ilk baktigim kriter balayi konseptinin nasil oldugu:KK36: sonrasinda yemek ve hizmetleri tabi. Her seyinden memnun muydunuz?

Balayında eglenceyi napacaksınız ki?
Eglenceyi siz yap mayacak mısınız?
Sessiz olması bence daha iyi...
Kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız fiyatı yüksek olanlardan tercihte bulunun derim
Butcemiz cok fazla degil bu yüzden 2500-2800 tl arasi dusunuyoruz.
Eglenceden kastim da club, disko vs. 5yildizli otele daha once hic gitmedim bu yuzden aktivitelere de katilmak istiyorum

Tesekkur ederim :) benim acikcasi ilk baktigim kriter balayi konseptinin nasil oldugu:KK36: sonrasinda yemek ve hizmetleri tabi. Her seyinden memnun muydunuz?
Suit odada kaldik tatlim kendimize ait balkonda jakuzimiz vardi odayi balayi konseptinde suslemislerdi balayina ozel ;istedigin bir restauranta yemek yiyebiliyosun çin filan gibi oda kahvaltisi oluyo bu tarz seyler oluyo balayi icin nasil birsey istiyosun bilmiyorum ama

Butcemiz cok fazla degil bu yüzden 2500-2800 tl arasi dusunuyoruz.
Eglenceden kastim da club, disko vs. 5yildizli otele daha once hic gitmedim bu yuzden aktivitelere de katilmak istiyorum
Tatlim butcen kisitiysa mardana filan hic bakma derim tek geceligi bile bin tlye yakin diye biliyorum

Tatlim butcen kisitiysa mardana filan hic bakma derim tek geceligi bile bin tlye yakin diye biliyorum
Mardan uygumdu aslnda ama yorumlara bakarak vazgectim tatlim baya kotu yprum yapmislar. 1-2 tanesi beni baglamazdi ama iyi yorumdan cok kotu yorum okuyunca vazgectim.
Zaten genelde tum otellerde senin yazdigin gibi oluyomus konseptler. Ben de fazlasini istemiyorum. Bi gun romantik alacarte yemek olsun, oda suslensin yeterli :)
Cok tesekkur ederim alva donna yi degerlendirmeye aldim bakalim nisanlim ne diyecek :KK48:

Tatlim alva donna delux te balayimizi gecirdik gecen agustosta gayet memnun kaldik
Bir de geri kalan vakitlerinizi nasil degerlendirdiniz? Gezip gorulecek yerler var mi yakin mi? Mesela ne biliim ben dalis ya da paraseiling(dogru yazdigimdan emin degilim) yapmayi isterim arkadaslarimin tavsiyesi dogeultusunda.orada boyle firsatlar var miydi?

Bir de geri kalan vakitlerinizi nasil degerlendirdiniz? Gezip gorulecek yerler var mi yakin mi? Mesela ne biliim ben dalis ya da paraseiling(dogru yazdigimdan emin degilim) yapmayi isterim arkadaslarimin tavsiyesi dogeultusunda.orada boyle firsatlar var miydi?
Tatlim hic dikkatimi cekmedi ya ama illaki oluyo zaten bu otelde yoksa yanindakinda vardir ektra ucretli oldugun icin cok fark etmez hangisine gittigin.aktiviteler filan iyiydi ama benim cok ilgimi cekmeidgi icin aksamlari buyuk gosteriler var dev bir sahnesi var ilgini cekiyosa discosu aktif normal discolar gibi olmasada fena degil 6 civarinda bari var

Bende alva donna exclusive belek te dusunuyrm goruntu guzel herseyden memnun kaldinmi yani hangi tarafa bakan odalar iyidir biz ekimde dusunyrz bazisi yemekleri begenmemis bazisi personeli bazisida odada yemek kokulari ve disardan ses oluyor gece demis anlamadim bende bilgi verirmsn peki

Back
X