Lutfen ogluma yardım ve tum prader wıllı sendromlulara sadece 2 sanıye yeter !!!!

pavloderm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
302
9
116
45
İngiltere
$vote4alper-taha.webpOglum alper taha prader willi sendromlu ve malesefki suan hicbir tedavisi yok.henuz 13 aylik o ve onun gibi yuzlerce insan bu amansiz hastalikla mucadele ediyor.Ayiracaginiz 5 saniye bircok insanin hayatini etkileyecek , lutfen oylarinizla prader willi hastalari icin umut olun seslerini amerikada beyaz sarayda duyurmalari icin oylarinizi bekliyoruz. Michelle obama`nin baslattigi obezite ile yarista en iyi proje desteklenicek ve 1.olan topluluga ( insallah biz olacagiz ) maddi destek verilip farkindaligin artmasi icin cesitli organizasyonlarla duyurulacak.Videomuz kazandigi takdirde pws hastalri icin ilac calismalari hizlanicak cocuklarimiz aclik hissi ile hayatlarinin sonuna kadar yasamak zorunda kalmayacaklar. Uye olmaniza gerek yok sadece video ustundeki vote tiklayin ve acilan sayfadan facebook isaretini tiklayin oy vermek iste bu kadar kolay. Facebook uyeligi olmayan arkadaslar formu doldurup uye olabilir bu sekilde oy verebilirler . Lutfen oylariniza cok ihtiyacimzi var.

OYLAMA 11 MAYIS `ta BITECEKTIR !

Take One SMALL Step!! | Communities on the Move Video Challenge

Son düzenleme:
Ben de kullandım ve 7 gün boyunca da kullanacağım.Geçmiş olsun,çok etkilendim.Allah hepsine sağlık size de sabır versin canım...

Ben de kullandım ve 7 gün boyunca da kullanacağım.Geçmiş olsun,çok etkilendim.Allah hepsine sağlık size de sabır versin canım...

Cok tsk ederim ilgiinize allah razi olsun. zaten sayfamiz var kk ve facebookta, rica etsem resmi ve mesajimi varsa facebook hesabinizda yayinlarmisinz.nasil bir iyilik yaptiginizi tahmin bile edemezsiniz her oy cok degerli.

Oy verdim. Umarım işinize yarar. Geçmiş olsun.

ise yaramak ne demek hayat kurtarici degerde bu oylar . Mucadelemiz amerikada beyaz sarayda yapilacak gorusme ( videomuzu izlemissinidir) icin bir tedavi gelistirilmesi icin . bizim cocuklarimizin baska secenegi yok hayatlari boyunca saglikli ve kontrollu yemeleri gerekiyor .hayatlarini tehdit derecesinde obezite hastaligi cunku prader willi ve 24 saat bir an olsun yemek dusuncesinin akildan cikmamasi nasil kotu bir durum dusunebiliyormusunuz. Lutfen 7 gun daha oy verin sevgiler.

en kısa zamanda yavrunuzun ve tüm yavruların, evlatların sağlıklarına kavusmasını Allatan tüm kalbimle diliyorum.. oy kullandım

Prader-Willi Sendromu obezitenin en yaygın genetik nedenlerinden biridir. Prader-Willi Sendromu ile yaşayan insanlar her zaman aç ve enerjiden yoksun hissederler. PWS olan insanların bir seçim yok, onlar fit kalmak ve hayatta kalmak için sağlıklı beslenmek zorundalar. Yani, PWS Topluluğu ile bir araya geliyor ve onlara inanmayı tercih ediyorum, çünkü küçük adımlarla obezite mücadelesi sürüyor! Oglum ve tum pws hastalari icin desteginizi bekliyorum. linki tiklayip video ustundeki -vote- tiklayin acilan sayfada facebook sembolunu tiklayin hepsi bu kadar.

Take One SMALL Step!! | Communities on the Move Video Challenge

Geçmiş olsun.

Benim face boom hesabım yok ama akşama eşimin hesabından giriş yapıp oy kullancağım.

Acil şifalar

cok tesekkurler ilginiz icin. facebook hesabi sart degil alsinda sadece daha pratik oldugu icin ekledim obilgiyi . faceook hesabi yoksa uye olmaniz ve uyelikle hergun giris yapilmasi gerekiyor . cok sagolun.

Oy verdim,7 gün boyunca da vermeye devam edeceğim.

Sıkı bir diet ve egzersizle umarım başarırsınız,Allah şifa versin en kısa zamanda.

çok geçmiş olsun..bende oy verdim.profilinizdeki oğlunuz sanırım,benim yerime onu kocaman öpün olur mu? çok özel ve güzel bir çocuk o...

Back
X