Lütfen okuyan bir yorum yapsın

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
kızlar geçen ay 2 testim pozitif çıkıp kan değerim negatif çıkmıştı ve bir çok kişi 1 2 haftalıklem düşmüş olabilir demişti şimdi korkum şu 3 4 gün önce yumurtlama günümdü ve bugün gidenler bilir vialand a gidip bir kaç kez hızlı trenler vs bindim eğer gebelik oluşma ihtimali varsa tutunmayı engelleyebilir mi şiddetli hareketler tamamen çıkmıştı aklımdan taki eve gelene kadar

Canim sakat gebeliklerde bu gibi ufak sebeplerle düşük oluyor ve aslında çok da sık olan bisey degil, biz kadinlar cok korkuyoruz.
yani demem oki oyle bisey olmamıştır bence, olsa bile zaten tutunamayacaktir diedir...
Yani takma

teşekkür eserim yorumun için inşallah tutunmuştur da artık bende o duyguyu yaşarım

burcuburak1907 bende senin gibi oldum testlerin pozitif çıktı ama kan negatif çıktı çok şaşırdım hakkında hayirlisi olsun.

Benim son şansım bu ayda bekleycem sonrası aylar sonra artık inş Mayıs hayırlı gelir

Son ilişki ayin 24martta oldu 29 martta adet oldum Mayıs ayı adetin bekle belki olur dediler öyle işte Mayıs ayı son umidim

Eğer Allah nasip edecekse merak etmeyin hiçbir şey engelleyemez bunu. Elbette insan öncelikle elinden geleni yapmalı. O ayrı konu. Bundan sonra dikkat edersiniz içinizi ferah tutun. Evde yapılan testler her zaman güvenilir olmayabiliyor kan testinden şaşmayın. Bazen döllenmeden sonra bebek yerleşmeden vücuttan atılabiliyor. Yaşadığınız bı da olabilir. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz.

Yerleşmesi heralde demek ki nasip değilmiş hayırlısı değilmiş zamanı var bekleyecek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…