Herkese merhaba arkadaşlar.Ben üç yıllık evliyim. Ailemin istemediği biriyle evlendim.mezhep farklılığı eşimin işsizliği derken bu evlilik oldu.evlenmeden önce bir guatır rahatsızlığı vardı ve amelyat oldu geçti düzeldi dedim ve böbreklerinin fonksiyonlarını yitirdiğini ailesiyle bana anlattı ileride annesinin böbreğini vereceğini düzeleceğini söylediler.bende evliliğe tamam dedim ve kendi aileme bu konudan hiç bahsetmeden evlendim. Herşey ailemin istemediği kadar varmış onlar benim görmediğim gerçekleri görmüşler ailemin onu istememesini kin yaptı onları evimize istemedi kovmaktan beter etti banka kasasında duran düğün bilerziklerimi benden habersiz çantamda duran kasa anahtarını alıp borçlara vermek bahanesiyle yok etti bilerzikleri.aileme gitmeme onlarla görüşmeme izin vermedi. Hergün aileme kavga dövüş küfürler v.s..hem işe gidip hem ev işlerine birden koşuşturuyorum yaptığımı beğenmez sürekli kaynama gibi tepemde dolanır ve en kötüsü maaşımı olduğu gibi alıp banada beş on lira yol parası harici beş kuruş vermez(onuda babasına verdiyo)bir ihtiyacın varmı diye hiç sormaz.hastalığı tekrar etti akdeniz ateşi hastalığı ve amiliot rahatsızlığı varmş bana bunu yeni söylediler ben sadece böbrek rahatsızlığı olduğunu ve nakille çözümü olucağını düşündüm ve evet dedim.çocuğumuz olmuyo ve çocuk isteme gibi hevesi yok olsada artık ben usandım üç yılımı göz yaşıyla geçirdim çok pişman oldum evlendiğime boşanıcam dediğimde eşime seni öldürüm anca öyle biter bırakmam seni diyo napıcam ben aklıma gizliden terk edip gitmek geliyo o zamanda aileme zarar verir onlar seni öğretiyo diyo onu istemediğimi evlilikten soğuttuğunu kabullenmiyo sadece habersizce gitmek geliyo aklıma sizce napabilirim