Lütfen okuyuyp yardımcı olur musunuz?

Çok komik değil mi düşürmeyin kendini gün gelir dalga geçtiğiniz şey başınıza gelir. Ama yinede sizin seviyenize dusmicem Allah yaşatmasın kimseye
Komik olan o parmağın orda ne işi vardı ?
Doktora gitmişsiniz cevabınızı almışsınız ,buraya yazmışsınız o zaman verilecek cevapları da düşünmeniz lazım .Saçma sapan konu açılıyor sanki 5 yaşında bebesiniz ya sonra da çok mu komik evet çok komik ....

Çok komik değil mi düşürmeyin kendini gün gelir dalga geçtiğiniz şey başınıza gelir. Ama yinede sizin seviyenize dusmicem Allah yaşatmasın kimseye
Sen böyle şeylere takılma canım hayat senin hayatın her ne olursa olsun kendini sakın strese sokma ve canını sıkma burda bazen acı cümlelerle karşılaşabilirsin.Sen sana yardımcı olacak mesajları oku ve cevap ver gerisine boşver takılma , insanlar bazen kendilerine eğlence arıyor bu defa hedef olarak seni almışlar demekki, dediklerimi unutma ve sadece sana yardımcı olacak olanlara cevap ver gerisini sallama ve kötü yorumlar için sakın kendini üzme,sinirlenme seviyeni koru onların seviyesine inme sonra kendi seviyene tekrar çıkman zor olur,seninle aynı seviyede olan insanların yorumlarına değer ver 😊

Sen böyle şeylere takılma canım hayat senin hayatın her ne olursa olsun kendini sakın strese sokma ve canını sıkma burda bazen acı cümlelerle karşılaşabilirsin.Sen sana yardımcı olacak mesajları oku ve cevap ver gerisine boşver takılma , insanlar bazen kendilerine eğlence arıyor bu defa hedef olarak seni almışlar demekki, dediklerimi unutma ve sadece sana yardımcı olacak olanlara cevap ver gerisini sallama ve kötü yorumlar için sakın kendini üzme,sinirlenme seviyeni koru onların seviyesine inme sonra kendi seviyene tekrar çıkman zor olur,seninle aynı seviyede olan insanların yorumlarına değer ver 😊
Sağol kardeşim teşekkür ederim Halden anlamaz insanlar neyin nasıl olduğunu nerden bilecekler ki tekrardan sağol ♥️

Boşver kimse kimsenin hocalığını yapamaz bu devirde, başı boş çok hoca diye gezen var ama herkez kendine baksın , yardımcı olacak olan adam akıllı yardım eder diğerlerinin yazdıklarına gerek yok rica ederim ne demek 😊

• Beğen
Reactions: azu
Boşver kimse kimsenin hocalığını yapamaz bu devirde, başı boş çok hoca diye gezen var ama herkez kendine baksın , yardımcı olacak olan adam akıllı yardım eder diğerlerinin yazdıklarına gerek yok rica ederim ne demek

Yaptığınız işlem biraz riskli , bozulmuş olma ihtimali de yüksek lakin doktorun bir sorun olmadığı kanısında olduğunu söylemişsiniz bence başka bir doktora daha görünün emin olun orda alacağınız cevap buradaki cevaplardan daha çok işinize yarar😊
Çok şükür şuan içim rahat canım bu süreçte cevap verdgnz için olumlu olarak sağ olun tekrr oldum muayene çok zordu ama yinede oldum insanın içi rahat etmiyor mahfoluyo insan doktor yırtılma falan yok dedi bozulmamış dedi bunu bile duymak yeter çok şükür. Rabbim kimseye vermesin bu kötü düşünceleri kimseyi sasrtmasin taşiyamayacagi yükün altına koymasın.

Back
X