Öncelikle merhaba,ben foruma daha dün üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.17 yaşındayım ve 1 aylık bir ilişkim var bundan öncede ilişkilerim oldu ama hiçbiri ciddi değildi.Her türlü eğitimini iyi almış puanı çok yüksek bir okula yerleşmiş bir gencim.Bu üyeliği açmamın nedeni de forumdaki şu zihniyetin beni çok rahatsız etmesi(Lütfen daha yaşın kaç sen ne anlarsın tarzı yorumlar yapmayın):
Forumda buraya dertlerini ilişkilerini anlatan bazı gençlere şöyle bir yaklaşım var seven dokunmaya kıyamaz! bu bana göre kesinlikle yanlış bir yaklaşım.Seven dokunmak ister,öpmek sarılmak ister.Yapmayın ama masum öpücükler masum dokunuşlarla elden gitmiyor ki namus.Ha dini inancınız karşıdır anlarım.Ama öyle bir şey de yoksa bana direk saçma geliyor arkadaşım.Başka bir yorum türü de O seni kullanıyor!! Hayır ablalarım sandığınızın aksine bizim yaşımızdaki genç erkeklerin hepsi çükünün peşinde değil ve aşık olabiliyorlar.Aynı zaman da öpüşmekten,dokunmaktan zevk alan tek tarafta erkek tarafı değil.Onlar ne kadar zevk alıyorsa biz de alıyoruz.Örnek vermek gerekirse ben sevgilimi çok seviyorum onun yanımda olması bana sarılması bana yetmiyor ben onu öpmek istiyorum.Eminim yaş fark etmeden tüm kadınlar sevdiği adam için aynılarını hissediyordur.Ha ben demiyorum insanların ortasında yiyişin,elleşin diye.Özel anlarda baş başayken böyle şeylerin zevkini çıkarmakta bir sorun görmüyorum o kadar.
Başka bir zihniyette şu "Sen o halinle koca bulamazsın."Bakire olmak bu kadar önemli mi gerçekten?İnsan sevişince ne oluyor değeri mi azalıyor?Bu sadece adama değil kadınlara da çok zevk veren cinsel bir birleşme evlenmeden önünüze gelenle yapın demiyorum,ama doğru zaman ve doğru yerde doğru kişiyleysen o adam sana aşıksa sen de ona aşıksan yapmakta hiçbir sakınca görmüyorum.Sonra belki ayrılırsınız sevginiz aşkınız biter farklı kişilerle evlenirsiniz ama o hep güzel bir anı olarak kalır.İlla da evleniceğiniz adamla yapmak zorunda mısınız?Zaten benim evleneceğim adam bakire olsun zihniyetindeyse benim onla işim olmaz.
Biraz uzattım sanırım özür dilerim,okuduğunuz için teşekkürler.Ahlakımıza dinimize aykırı diye yorumlar yapmazsanız sevinirim.Ya da benim olgunluğumu,yaşımı,dinimi edebimi adabımı sorgulayan.Bunlar benim düşüncelerim ve paylaşmak istedim.