lütfen ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler yada yanılanlar yardım etsin

deniz1983

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
1.110
287
123
42
Arkadaşlar bugün adet günüm dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerini ekliyorum, gebelik testi taptım negatif. Bunun sebebi nedir yardım edermisiniz. ilk resim dünkü ikincisi bugünkü resimler. kafam karmakarışık :(

Eklentiler

• IMG_20151023_194358.webp
    IMG_20151023_194358.webp
    24 KB · Görüntüleme: 4.687
  • IMG_20151024_170652.webp
    IMG_20151024_170652.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 6.532
cnm 2 seçenek var ya hamilesin yada yumurtluyosun bu iki durumda böyle çift çizgi çıkar.bende ovu. testiyle öğrendim hamileliği ama gebelik testimde çok silik 2.çizgi görünüyordu. inşallah hamilesindir canım ;)

cnm 2 seçenek var ya hamilesin yada yumurtluyosun bu iki durumda böyle çift çizgi çıkar.bende ovu. testiyle öğrendim hamileliği ama gebelik testimde çok silik 2.çizgi görünüyordu. inşallah hamilesindir canım :KK66:
ama gebelik testim negatif :(

Bende ilk önce ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı iki cizgi.. ardında gebelik testi yapmıştım oda biri net biri silik cizgiydi.. ama evet ovulasyon testi gebeligide gosteriyo çünkü ben 15 haftalikken merak edip tekrar ovulasyon testi yapmıştım nasıl çıkacak diye iki koyu çizgi çıktı...

Bende ilk önce ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı iki cizgi.. ardında gebelik testi yapmıştım oda biri net biri silik cizgiydi.. ama evet ovulasyon testi gebeligide gosteriyo çünkü ben 15 haftalikken merak edip tekrar ovulasyon testi yapmıştım nasıl çıkacak diye iki koyu çizgi çıktı...
benim testlere baktınızmı sizinkilere göre nasıl koyuluğu

Canim benim testim buydu bak.. kadinlar klubunde paylasmistim senin için onu buldum :)) yeşil olan ovulasyon diğer ikisi gebelik testiydi. .

Eklentiler

• index-1.webp
    index-1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 6.214
Canim inşallah vardır rabbim yüzüne baksin.. ama bazen testte cikmayabiliyo bir kaç gün daha bekle bir daha yap...

yaptığınız gebelik testleri aynı mı?farklı bir testi deneyin bir de.benimde ovulasyon testi kopkoyu,hamilelik testi silikti

İnş allah razı olsun ama umudum yok
Ahh güzelim ahh takdiri ilahi zamanını bekliyo benim 4 yıl Olmadı okadar umutsuzdumki ilk üç ay hala çocuk yok da doktorlar yanlislik yapiyo diyodum suan 21 haftalik oldum kipirdamaya başlayınca yeni yeni inanıyorum artık var olduğuna okadar umutsuzdum.hiç beklemediğim bir anda oldu rabbim en güzeliyle sanada yasatsin ...

Ahh güzelim ahh takdiri ilahi zamanını bekliyo benim 4 yıl Olmadı okadar umutsuzdumki ilk üç ay hala çocuk yok da doktorlar yanlislik yapiyo diyodum suan 21 haftalik oldum kipirdamaya başlayınca yeni yeni inanıyorum artık var olduğuna okadar umutsuzdum.hiç beklemediğim bir anda oldu rabbim en güzeliyle sanada yasatsin ...
amin inş allah kucağınıza almayı nasip etsin dualarla gelen çocuklar hayırlı olurlarmış:)allah hepimize nasip etsin

merhaba Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize, acaba hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk ovülasyon testini yaptığınızda sat tarihinizden kaç gün geçmişti?

merhaba Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize, acaba hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk ovülasyon testini yaptığınızda sat tarihinizden kaç gün geçmişti?
Canim benim adetim çok Düzensiz di iki üç ayda bir adet goruyodum bu yüzden hiç anlayamadım adetim gectimi gecmedimi ama saniyorum geçmemiş ti çünkü 2 haftalık hamileydim öğrendiğimde. .

geçen gün burada yazılanları okudum, dün akşam da evdeki ovulasyon testi ile denedim, ikincisi silik çıktı.
evde erken gebelik testim var bir tane, ama yapmaya tereddüt ediyorum..
çünkü test yapıp yapıp cok fazla negatıf gördüm :(
önümüzdeki çarşamba en geç regl olmam gerekiyor , ama içimde kıpırtı var, sabretmek çok zor :(

Bende ovu . Testi Yaptım adetime 2 gün kala çok silik bi çizgi çıktı gebelik testi Yaptım negatif.bugun olmam gerekiyordu daha bişey yok inş.bi sürpriz olur

Canım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım çok şükür hamileyim.. Adetime 4 gün varken ovulasyon testi yaptım fotosunu da attım yardımcı olur umarım ... bende senin gibi noluyor ya yinemi yumurtlucam demistim:-) ama hamileymisim:anneadayı: idrar testi yapmıştım ilk negatif ti ertesi gün yine yaptım çok silikti ertesi gün yine çok silik ama diğerine göre belliydi.. ertesi gün kan verdim yani bat 2 gün kala hamileymisim.. Yani ovulasyon testi hamileliğimi duyurmuş.. Sende tekrar evde gebelik testi yapayım canım başka markanın gebelik testini al yap.. sabah ilk idrarla yap... inşallah hamişsindir canım:KK73:

Eklentiler

• 20151115_204900-1.webp
    20151115_204900-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 2.978
çok çok sağol, benim gebelik testi negatif :KK43: bir sıkıntı var ama ne bilmiyorum sağolasın

Canim benim gebelik testimde pozitif adetim geciktikten 4gun sonra cikti. Adetimin ilk gunu hcg 18 di. Yani hcg kanda belli bir duzeye ulasacak ki idrarda da ciksin. Hemen umutsuzluga kapilma idrar testinde hemen cikmiyor

Back
X