Arkadaşlar bugün adet günüm dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerini ekliyorum, gebelik testi taptım negatif. Bunun sebebi nedir yardım edermisiniz. ilk resim dünkü ikincisi bugünkü resimler. kafam karmakarışık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama gebelik testim negatifcnm 2 seçenek var ya hamilesin yada yumurtluyosun bu iki durumda böyle çift çizgi çıkar.bende ovu. testiyle öğrendim hamileliği ama gebelik testimde çok silik 2.çizgi görünüyordu. inşallah hamilesindir canım![]()
benim testlere baktınızmı sizinkilere göre nasıl koyuluğuBende ilk önce ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı iki cizgi.. ardında gebelik testi yapmıştım oda biri net biri silik cizgiydi.. ama evet ovulasyon testi gebeligide gosteriyo çünkü ben 15 haftalikken merak edip tekrar ovulasyon testi yapmıştım nasıl çıkacak diye iki koyu çizgi çıktı...
cvp için çok sağolunbenim testlere baktınızmı sizinkilere göre nasıl koyuluğu
çok çok sağol, benim gebelik testi negatifCanim benim testim buydu bak.. kadinlar klubunde paylasmistim senin için onu buldum :)) yeşil olan ovulasyon diğer ikisi gebelik testiydi. .
Aynı ikiside laboquickyaptığınız gebelik testleri aynı mı?farklı bir testi deneyin bir de.benimde ovulasyon testi kopkoyu,hamilelik testi silikti
İnş allah razı olsun ama umudum yokCanim inşallah vardır rabbim yüzüne baksin.. ama bazen testte cikmayabiliyo bir kaç gün daha bekle bir daha yap...
Ahh güzelim ahh takdiri ilahi zamanını bekliyo benim 4 yıl Olmadı okadar umutsuzdumki ilk üç ay hala çocuk yok da doktorlar yanlislik yapiyo diyodum suan 21 haftalik oldum kipirdamaya başlayınca yeni yeni inanıyorum artık var olduğuna okadar umutsuzdum.hiç beklemediğim bir anda oldu rabbim en güzeliyle sanada yasatsin ...İnş allah razı olsun ama umudum yok
amin inş allah kucağınıza almayı nasip etsin dualarla gelen çocuklar hayırlı olurlarmış:)allah hepimize nasip etsinAhh güzelim ahh takdiri ilahi zamanını bekliyo benim 4 yıl Olmadı okadar umutsuzdumki ilk üç ay hala çocuk yok da doktorlar yanlislik yapiyo diyodum suan 21 haftalik oldum kipirdamaya başlayınca yeni yeni inanıyorum artık var olduğuna okadar umutsuzdum.hiç beklemediğim bir anda oldu rabbim en güzeliyle sanada yasatsin ...
merhaba Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize, acaba hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk ovülasyon testini yaptığınızda sat tarihinizden kaç gün geçmişti?Ahh güzelim ahh takdiri ilahi zamanını bekliyo benim 4 yıl Olmadı okadar umutsuzdumki ilk üç ay hala çocuk yok da doktorlar yanlislik yapiyo diyodum suan 21 haftalik oldum kipirdamaya başlayınca yeni yeni inanıyorum artık var olduğuna okadar umutsuzdum.hiç beklemediğim bir anda oldu rabbim en güzeliyle sanada yasatsin ...
Canim benim adetim çok Düzensiz di iki üç ayda bir adet goruyodum bu yüzden hiç anlayamadım adetim gectimi gecmedimi ama saniyorum geçmemiş ti çünkü 2 haftalık hamileydim öğrendiğimde. .merhaba Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize, acaba hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk ovülasyon testini yaptığınızda sat tarihinizden kaç gün geçmişti?
çok çok sağol, benim gebelik testi negatifbir sıkıntı var ama ne bilmiyorum sağolasın