Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hamile misinArkadaşlar bugün adet günüm dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerini ekliyorum, gebelik testi taptım negatif. Bunun sebebi nedir yardım edermisiniz. ilk resim dünkü ikincisi bugünkü resimler. kafam karmakarışık![]()
yok canım ya yumurtlamaymış o eşimde sıkıntı varmış benim 1-2 ay daha bekleyip tüp bebeğe gideceğiz ki dr direk tüp bebek dediCanim hamile misin
Anladim canim insallah Allah hepimize nasip ederyok canım ya yumurtlamaymış o eşimde sıkıntı varmış benim 1-2 ay daha bekleyip tüp bebeğe gideceğiz ki dr direk tüp bebek dedi
Arkadaslar bide benim testlerime bakarmısınız gde gide koyulasıyomu banamı oyle gelıyo ya da hep koyumu cıkıyo
Ovulasyon tesi hepsidecanım bunlar ovulasyon testi mi yoksa gebelik mi?
Ovulasyon tesi hepside
Bi ayda iki kere yumutlamam mumkunmu peki...22ocakda yumurtlamısdım zatenClear blue nun dijital hamilelik testini al, onda da negatif çıkarsa hamile değilsin yumurtluyorsun demektir.
Canim doktor degilim. Teoride mumkun gozukmuyor ama piyasada yuzlerce hamilelik testi var ve ovulasyon testiyle bunu belirlemen garip geldi acikcasi. Suan en guvenilir, en erken sonucu veren (kan testinden sonra) de clear blue. Al yap bir tane icin rahatlasin.İnş.yaniltmaz ya ilk ku
Bi ayda iki kere yumutlamam mumkunmu peki...22ocakda yumurtlamısdım zaten
Hamile misin ???Adetim 5 gün gecikti ovulasyon testim böyle t daha koyu sizce hamile olabilirmiyim
Hayır malesef adet oldumHamile misin ???