Lütfen sadece olumlu deneyimi olanlar yazabilir mi ? Beta HCG düşük ve düzensiz artması..

herapars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
33
1
1
30
Herkese merhabalar. Belki 20 gündür forumdaki her bir yorumu tek tek okudum.. biliyorum bir umut ışığım yok. Ama belki yaşayan birisi vardır. Gebeliğimi çok erken zamanda öğrendim maalesef. Maalesef diyorum çünkü zaman geçmek bilmiyor. Doktorum geç döllenme olabileceğini söyledi. Beta değerim artıyor düşmüyor ama istenilen seviyede değil.. Biliyorum kimyasal gebelik ihtimalini fakar belki bir umut değerleri benim gibi artan birisi vardır buralarda diye yazmak istedim. Tüm olumsuz senaryoları biliyorum inanın.. Sadece betası yavaş veya düzensiz artan ama hamileliği devam eden birileri var mı ? Doktorum inatla beklememiz gerektiğini her hamileliğin ayrı bir süreci oldugunu söylüyor ama ben umudumu kaybettim ..

20.05.2025 saat 18.18 : 18.98
22.05.2025 saat 13.03 : 26.08
26.05.2025 saat 08.25 : 71.48
28.05.2025 saat 13.05 : 162.8
29.05.2025 saat 18.45 : 253.47
31.05.2025 saat 10.15 : 302.65
2.6.2024 saat 10.00 : 378

Son adet tarihiniz ne zaman?
18 nisan uygulamaya göre ama hiç düzenli reglim yok yani günü gününe olmam hiç bir zaman mutlaka 4-5 gün geçer.. döngüm 30-35 gün. Doktor zaten SAT ile uyumlu değil geç döllenme muhtelemen dedi..

O kadar düzensiz vermişsin ki, aynı saatlerde aynı yerde iki günde bir vermen gerekir testleri, böyle karmakarışık olmuş, doktor uyarmadi mi, bence çok fazla oransal fark yok, biraz sakinleş, bu ölçümler çok düzensiz olmus, sonuçların değil bak, tahlil süren zamanlaman düzensiz,
Sonuçlarla ilgili olarakta ilk haftalarda ufak tefek yavaslamalar, düzensizlikler olur, seninkinde ne kadar düzen olduğunu ölçüm farklarindan dolayı söylemek zor

Karışık mi anlattım, anlatabildim mi bilmiyorum, sağlıcakla gelişir inşallah

Her hamilelik farklı işler ama zamansal benzerliklerimiz var kıyaslamak doğru olur mu bilmiyorum ama 13 nisan sat, 23 Mayıs 17- 26 Mayıs 60, 28 Mayıs 186 küsüratları yazmadım ama çok büyük farklar göremedim ben. İlk 3 artışı doktorum güzel kabul ettiği için devamını tekrarlamadık Çarşamba günü ultrason randevusu verdi. Hatta 186yla bile vajinal ultrasonda varla yok arası bi kese vardı hiç ultrasonla baktı mı doktor?

Evet bugun baktı varla yok arasında bir kese gördü ama sonra kan sonucum çıkınca bu değerlerde kese görünmemesi lazım o farklı bir şey mi emin olamadım dedi çarşamba yine çağırdı

Evet bugun baktı varla yok arasında bir kese gördü ama sonra kan sonucum çıkınca bu değerlerde kese görünmemesi lazım o farklı bir şey mi emin olamadım dedi çarşamba yine çağırdı
Zaten değerler düşük olduğu için öyle görünmesi normal. Varla yok arası görüntü normal aslen bu değerle kese ordadır ama ultrasonun yakayamayacağı kadar küçüktür. O yüzden görülmez. Bana kalırsa ümidinizi kaybetmeyin üzülüp daha çok strese girmeyin. Anlıyorum ilk gebeliğimi 34le öğrendim. Önce kese varmı, sonra kalp atışı var mı, sonra sağlıklı büyüyecek mi diye beni gerip gerip 12. Haftaya getirdiler. Tam sorun kalktı derken 17 gün lekelenmem oldu. Sebebi de belli değildi. Neyin ne zaman nerden geleceği belli olmuyor. Sağlıklıysa sizinle kalır zaten. İnşallah sağlıklıdır ve mutlu bi gebelik geçirirsiniz. Bir de kan vermeniz gerekirse yine aynı kurumda daha tutarlı saatlerde vermeye çalışın. Bu değerlendirme için önemli bi etken olarak görülüyor

İnşallah çok teşekkür ederim .. sağolun hepimize

Sagolun teşekkür ederim inşallah .. hayırlı akşamlar tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…