- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi Dindirella
Tanımadan sevip sevemeyeceğinizi bilemezsiniz ki, bence biraz görüşün sohbet edin tanimaya çalışın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesaret derkendiyeljm ki dedigin gibiyim.sen haklisin.safim,salagim...bu seni niye rahatsiz ediyor da konuya gelip hakaret ediyorsun?! Ben de cok aptal buluyorum bazi insanlari ama gidip hakaret etmiyorum mesela.bana ne diyorum.sen de de
![]()
Bilmedigim bir konuda mus gibi yapmadim hic.kim oldugumu biliyorum,ne oldugumu da biliyorum.gobege odaklanan sizsiniz ben sadece gobek yazmadim oraya.Est.hakaret etmedim. Niyetim de asla ve asla kalbini kirmak degil emin ol. Kalbini kirdiysam da kusura bakma. Ben senin gibi bazi insanlari aptal bulmuyorum mesela, ne anlatsam inanirlar gozu ile bakmiyorum, aramizdaki fark bu! Kendimi olmadigim yerlerde gormuyorum ve herkes gibi siradan biriyim. Kim oldugumu ve olmadigimi biliyorum. Bunu sana da tavsiye ederim. Bilmedigin konularda mus gibi yapma mesela..aradigin ozellikler olabilir bu da en dogal hakkin ama ben karsi tarafa ne verebilirimi de dusun. Iliskiler ve evlilikler kas ve gozden ibaret degil. Gobege odaklanirsan gormen gereken seyleri kacirabilirsin. Hayati bu kadar yuzeysel yasama ki karsi taraf sana sans vermediginde uzulme.
Tanımadan sevip sevemeyeceğinizi bilemezsiniz ki, bence biraz görüşün sohbet edin tanimaya çalışın
Fotograftan tanismadik biz.ben bu beyle is de yaptim.bir sirkette yoneticiyim ve seminer vermesi icin cagirdim.hic gorusmedik degil gorusuyoruz.Bazen görüntü ilke konusma cok farkli olabiliyor. Fotoğrafta cekmeyen biri konusunca, ses tonu, mimikleri, jestleri bakislari etkileyebiliyor.
Ayni sekilde fotograflarda cekici olan da tam tersi cikabiliyor.
Durustce gorusup sans verilebilir.