Lütfen sonucumu değerlendirebilir misiniz?

Solminor

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
81
27
298
39
Merhabalar. 1 senedir 2. Çocuğumuz olması için çalışıyoruz zaman zaman silik çizgiler sonra kan testi negatif durumunu yaşadım. Göğüs uçlarımda 5-6 gündür hassasiyet var ,kasıkta ara ara hareketlilik ve yine göğüste süt sızısı gibi bir his var. Adetime 3 gün kaldı. 5 gün kala bir idrar testi yaptım silik bir çizgi var bugün öğleden sonra bir test daha yaptım o da silik lekeli olan bugünkü rica etsem yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20220906_214631.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20220905_153615.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 114
Resimleri orjinal renginde atsanız daha iyi olur. Kuruma çizgiside olabilir böyle anlaşılması güç.

İlk resimde ki ortada olan kırmızılık testin bozuk olduğunu gösteriyor . İkinci testiniz de çok silik bir çizgi var ama o bazen yanıltıcı olabilir . Ayrıca çok eerken yapılmış bir test bence haftaya kadar sabredin derim

Yeni yaptığınızı yorumlamak mümkün değil testin boyası dağılmış. İdrarı cok damlatmış olabilirsiniz ya da test bozuktur. Diğerinde de kuruma çizgisi var. Regliden önce Bir daha test yapın bana sorarsanız bekleyin zaten az kalmış gününüze. rabbim tez vakit nasip etsin.

Çok teşekkür ederim cevabınız ve iyi dilekleriniz için

Yeniden merhaba dün sabah yaptığım testti bu ilk 20 dakika içinde diye yazıyormuş ilk 5 dakikadan sonra açıkçası bakmadım işe gittim 2 saat sonra eve geldiğimde silik bir çizgi vardı acaba kuruma çizgisi mi diye düşündüm ayırt etmek için idrarın damlatıldığı yere su damlatın gibi tavsiyeler vardı ve ben de su damlattım ama renk böyle oldu yani ilkinden daha koyu idi.evde testim yok bugün tekrar alıp yarın sabah tekrar yapacağım. Bu arada inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor.bugün ayrıca adet günüm. İnsan isteyince kendi kendine çizgi uydurabiliyor.sanırım biraz da bu konuyla ilgili konuşmak da istiyor olabilirim. Bilemiyorum değerlendirebilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_20220908_132531.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…