Lütfen Sorumu cevaplayın lütfennb

rundmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
50
14
3
23
Regl günüm 14 Kasım 10 gündür kasıklarımda ağrı ve batma bıçak saplama gibi şiddetli ağrı var ovulasyon testi bu şekilde çıktı hamilelik mi acaba

Eklentiler

• IMG_4462.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 51
Regl günüm 14 Kasım 10 gündür kasıklarımda ağrı ve batma bıçak saplama gibi şiddetli ağrı var ovulasyon testi bu şekilde çıktı hamilelik mi acaba
En son regli izin ilk günü nedir? Bir de ovulasyon testi yumurtlama gününüzü bulmanız için kullanılır yani pozitifse ilişki halinde yüksek ihtimal hamile kalırsınız demektir, hamile olduğunuz anlamına gelmez. Gebelik testi başka HCG olması lazım, gidip gebelik testi isteyin eczaneden.

Ovulasyon testi idrardaki lh miktarina göre daha koyu ya da açık hep bir 2. Çizgi gösterebilir. Bu hormon idrarda hep var dediğim gibi az ya da çok. Tesadüfen bunu yapıp o ay hamile kalanlar yumurtlama testi ile öğrendim deyip insanları yanıltıyor adı üstünde o yumurtlama testi.
Hamile kaldığım ay baş dönmesi yaşadım 2 kere başka hiçbir belirtim olmadı. O baş dönmesini de yerden bir şey alıp kalkarken yaşadım tansiyona bağladım anlamadım bile önceki aylarda ohooo bir sürü belirti buluyordum

17 Ekim son regl tarihim

Burada ovulasyon testi ile öğrendiklerini okuyunca belki dedim

Burada ovulasyon testi ile öğrendiklerini okuyunca belki dedim
Muhtemelen sürekli yaptıkları için hamilelikleri ne denk geldi, teste bağladılar ancak ikisi başka başka hormonlar HCG bir tek hamilelik varsa salgılanıyor ama diğeri hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…