Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LÜTFEN ŞU DURUMU ATLATMAMA YARDIM EDİN.FİKİR VERİN
4 senedir kimseyle görüşmüyordum.ta ki onunla karşılaşana kadar.bakışlarından etkilenmiştim.uzun zamandır kimse bana öyle bakmamıştı.tanışmak istediğini söyledi.bende ortak arkadaşlarımız var diye kabul ettim.iyi biridir dediler.canımı yakmaz ciddi düşünür sandım.ilk aylar çok iyiydi.hatta evliliği benden çok istiyor diye düşünüyordum.sonraları beni işimden dolayı kıskanmaya başladı.iş yerimde erkeklerle çalışmak zorundayım.her erkekle yakıştırmalara başladı.bulunduğum ortamı ona hep tasvir etmek zorunda kaldım.Ona demiştim bana güven erkekleri bana yakıştrma çirkin itamlarda bulunma diye.tam aksini yapmaya başladı.telefon hiç elimden düşsün istemedi.kız arkadaşlarımdan kıskandı.onların yanındayken uzun süre telfonda konuşamıyordum.telefonu kapatınca bir dünya azar.sonraları bunun face instagramını incelerken iş yerinden bir kız ekliydi.sorduğumda sadece instagramda ekli dedi.facede yok dedi.silerim işim yok o kızla dedi.sildi.sonradan baktım ki facesinde de ekliymiş.yabancı kadınlarla konuşmuş benden önce.ama ben hayatındaykende bu kadınların fotografını begenmiş ve hala ekliymiş.bir kızı sordum akrabam dedi.kızla özel mesaj attım akrabam değil dedi.yani bu sosyal medyada beni kısıtlarken kendi yapıyormuş.bende bunları görünce artık bitsin diyordum.sevmiyorsun diyordum.benim için bitmedi senin için bitsede dedi.yine kıyamadım elele ayrıldık.2 gün geçti adam ayrılığı kafasına koydu.sen bitirdin sen yaptın dedi dedi.ona anlatmaya calıştım bitirmiş olsam elele ayrılırmıyım seninle.ulaşamazsın bana dedim.hiç bir aramamı açmadı.mesajlarıma saçma sapan cevaplar verdi.sapık sapık konuşmaya başladı.anlayacağınız sevmekten vazgeçti.ben kimseyi sevmiyorum dedi.ben yine gerçekten kırılmıştır bana diye üsteledim.bitmesin diye.sonraları artık bende güç kalmamıştı.ağlamaktan o kadar kötü olmuştum.iş yerinde herkes onu bana soruyordu.cevabını bilmediğim sorular soruyolardı.bir yanlışını daha bulduğumda sinirlendim yazdm artık yüzünü görmek istemiyorum diye.karşıma çıkma sakın dedim.benim nereli olduğumu bildiği halde bunu kabul ettiği halde eleştirmeye başladı.düşünsenize sevdiğiniz adam bu.sonra engelledim onu ne yazdı bilmiyorum.bir kaç gün sonra instagramdan engeli kaldırmış.baktım ki benim hiç sevmediğim iş arkadaşımı eklemiş.kızda bunu kabul etmiş.benimleyken kızın yaptığı haksızlıklara küfreden adam kızı eklemiş.kıza küfretti.benim nefret ettiğimi ve kıskandığımı biliyor.onun için bana yalan söylemişti.o kızla işim olmaz dedi.şimdi düşmanlarımı sevindirdi.beni o kadar küçük düşürdü ki.her yerden engellemiş beni.o kadar üzüldüğümü gördü.ağladım yanında çoğu kez.ama o kadar gaddarca konuştu ki.inanın hiç hatam yok.sadece sevdim.onunda sevdiğini düşündüm.ama daha acımı dindirmeden gitti o kıza kollarını açtı.kız dünden razı.rezil bi kız.biliyorda ama yine ekledi.göya çok dindar bir adamdı.lütfen kızlar bu insanlarla yüzyüze gelicem ne yapmam lazım.o kadar daraldm ki işe gitmek istemiyorum.o kızın kahkalalarını duymak istemiyorum.o kız için çok üzülmüştüm.onun beni üzdüğünü görünce oda üzülüyordu.şimdi o kızla artık ne halt yiyor bilmiyorum.lütfen yardım edin.en büyük korkumu yaptı.sırtımdan vurdu.
O kızın yaptığım tam bi ...ancıklıkmış adam mı kalmamışta onu kabul etmiş sana rağmen ,,, bi şekilde uzak dur ikisinden de mümkünse işten ayrıl herşeylerinden sil o insanları pis kirli insanlar onlar o da tam bi haysiyetsiz bir adammış ...Hayat bu her çeşit insanla karşılaşacağız mümkünse onları sana hatırlatan her türlü şeyi çıkar hayatından...göz görmeyince gönülde zamanla unutuyor emin ol buna , o ikisininde karakteri belli kendi pislikelrinde boğulurlar merak etme canım..
o kız yüzünden iş yerimi değiştirdim.sonra o kişinin istemesiyle geri döndüm ilişkimiz bozulmasın diye.Sonrası zaten dönmemin bir amacı olmadı.Adam ayrılığı koymuş.İşten ayrılmam çok zor.Onlara dair bişey görmek istemiyorum.Kızdan nefret ettiğimi bildiği halde gitti o kızı ekledi.Bide beni engellemiş.Ya o istedi diye huzursuz olduğum yere geri döndüm.Bilmiyorum ne yapıcam.Küfrettiği kadını ayartıcak.Ve beni begenmiyordu.Dünya kötülerin dünyası
önce böyle pislik bir adamdan kurtuldun diye şükredeceksin.
bende bir arada olmak istemediğim kızlarla bir arada olmuştum.benimki ergenlikteydi.ben burslu okuduğum koleji bırakacaktım.sonra kuzenim dedi ki.bu yaptığın savaştan kaçmak.gururuma yediremedim hep okula gittim.kahkaha mı atarmış.atsın.kim oluyor o.şimdi benimkinde bana laf atıyorlardı.üstüme almıyordum.yoklarmış gibi yapıyordum.nasıl sinir oluyorlardı.sonunda sustular.sınıftakilerde tarafımı tutuyordu.alenen değildi ama; kaş göz işareti falan.sonuçta herkes herkesi bilir.gerçekten sinir edecek bir şey yaparsa herkese kendini gösterir.
aynı grup başka arkadaşa yaptı.o okulu bıraktı.kızın arkasından bile konuşuyorlardı.
bizi okulu bıraktıracak kadar bunaltan kişi en sonunda kendi mezuniyette 1ay kala okulu bıraktı.eden bulur.
başınız dimdik gidin işe.
merhaba, senin yerinde olsam aşırı dik ve güçlü görünürüm. Bakım yap ve daha güzel görün. O kızı gördüğünde devamlı gülümse. Asla üzüldüğünü belli etme. En kısa zamanda birini bul ve iş yerine davet et. Hatta anlaşmalı bi tanıdığın vs. varsa, onu kullan, aşık rolu yapın. umursamadığını gördüklerinde kazdıkları kuyuya düşerler.
ne yapıcaksın bılıomusun, burdakı arkadasların soyledıgı gıbı dımdık duracaksın. Hatalı olan sen degılsın ki. Aslında herkes herkesın ne oldugunu cok ıı bılır. O yuzden sen basını dık tut, kendını salma, gıyımıne sacına basına makyajına özen goster, en tatlı gulumsemenı yerleştir suratına ve işine gidip gel. Hıc rezıl oldum şöle böle bu psikolojiye gırme. Yok cunku ole bişi.
Kendinizi niye daha fazla yıpratıyorsunuz ki? O adamdan kurtulmanız için demekki böyle olması gerekliymiş. Silmiş, engellemiş, onu eklemiş boşverin takılmayın böyle şeylere. Siz bence kurtulduğunuza şükredin. Onları görür de kahrolurum diyorsanız yapacağınız tek şey işten ayrılmak. Dayanırım diyorsanız da işe devam edeceksiniz bir süre sonra zaten ona bile alışmış olursunuz.
ilk başta burnunu sürtmeye seni uğraştırmaya çalışıyor nazlanıyor diyecektim ama düzenli bir ilişkisi olmama durumu ona rahat gelmiş. bırakın ne yapıyorsa yapsın.