lütfen şu hormon sonuçlarımı biri yorumlasın:(

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
arkadaşlar ben düzenli adet olan birisiyim. bana pco teşhisi koydular.burda bazı yorumlar tahlil sonuçlarım için pco olsaydı daha farklı sonuç çıkardı falan yazmış.mesela lh fsh tan yüksek olması lazım demişler.ben anlamadım.prolaktin hormonum 60 dı.2 aydır dostineks içiyorum 55 olmuş anca.napcam ne edcem.sizce sonuçlarım nasıl.ne yapmam gerekiyor.bilen varmı?tahlil sonuçlarım:

TSH:5.20
FSH:4.40
LH:2.62
E2:23.4
PROLAKTİN:55.74

düzenli.adet.görmen.pco.olayını.degiştirmez.bende.pco.luyum.adetlerim.hep.düzenli

proklaktin.yüksek.fsh.normal.diger.degerleri.bilmiyorum.canım

düzenli.adet.görmen.pco.olayını.degiştirmez.bende.pco.luyum.adetlerim.hep.düzenli

proklaktin.yüksek.fsh.normal.diger.degerleri.bilmiyorum.canım

ya aslında merak ettiğim bu prolaktinim neden düşmüyor?bukadar dirençli olmasının sebepleri neler bilen varmıdır?

Tsh ın yüksek çıkmış hipotroidin var.Bununla ilgili dr. a gitmelisin ve ilaca başlamalısın.Boğaz ultrasonuda çektir nodül varmı diye.Gebelik düşündüğün sürece ve hamile kaldığında bile bırakmamalısın ilacını düzenli olarak kullanmalısın. tahlilini dr. belirli aralıklarla yenilemeni isteyecektir.

Son düzenleme:

peki canım bu tsh düşerse prolaktinde düşermi acaba.aslında dahiliyeye gittim bir ilaç verdi şimdi.başladım bugün.ama endokrine görünmem lazımmış.bir hastanede buldum özel ama 200 tl muayene ücreti istedivercez artık napalım.inşallah düşerler.çok saolun cvplar için.

bence tsh çok yüksek değil zaten onun sınırı 5 civarı birşeydi... benimki 30 çıkmıştı....

en.dogrusunu.dr.bilir.canım.zaten.prolaktin.yüksek.demek.pco.demektir.

nede.devlet.has.gitmiyorsun.nerdesin.ufak.bir.şehirdemi

yok canım istanbuldayım da.bağcılar devlet hastanesinde yok.çapa da falan var ama oraya rAndevu bulmak çok zor.birde uzak bana.benimde istediğim zaman gideceğim ve düzenli takibimi yapacak biri lazım.çünkü prolaktinim düşmüyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…