Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yanılmıyorsunuzHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Bu ay sogan suyu icmistim, Rabbim izniyle onu şifa kildi, bi sogan suyu mucizesi de ben yasadim o zaman. Inanamiyorum halaPek yanıltıcı gibi değil canım gebelik var gibi.. Hayırlısı olsun
Adetiniz geciktiyse bir de kesindir.. Ne kadar sürece çıktı çift çizgiBu ay sogan suyu icmistim, Rabbim izniyle onu şifa kildi, bi sogan suyu mucizesi de ben yasadim o zaman. Inanamiyorum hala
30 saniye icinde cikti fakat 2 gun once adet olmam gerekiyodu veya bugunAdetiniz geciktiyse bir de kesindir.. Ne kadar sürece çıktı çift çizgi
Hayirli olsun canimHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Cok teskkur ederim ucacak gibiyimÇok güzel ya hayırlı olsun![]()
Hamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Hamilesiniz, sabah idrarı ile baksaydınız 2.çizgi de koyu renk çıkardıHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Hayırlı olsun mucizeniz yoldaHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Cok tesekkur ederim. 7 aydir istiyorduk, 7. Ayimda hamile kaldimHayırlı olsun tekrar.. Ne kadar süredir istiyordunuz?
Allah isteyen herkese nasip etsin.Cok tesekkur ederim. 7 aydir istiyorduk, 7. Ayimda hamile kaldim![]()
Bnm de bundan biraz daha pembemsiydi ve oğlum var 3 bucuk aylik bence hamilesin. Ama testi 1 2 gun snra yine tekrarla istersen emin olmak için. Rabbim gonlune gorr versn insallahHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??