Lutfen su teste bakim, yaniliyor olabilir miyim

Belirtiler nelerdi sizde
Göğüs agrisi yoktu yeni olustu, fakat afedersiniz gaz vardı, birde testten 15 gün önce felan kasığımda agri olusmustu. Bunlar disinda yoktu aslinda hamilelik ve adet belirtilerinin ayni oldugunu hep düşünmüşümdür bu yüzden pekde dikkat etmedim acikcasi. Fakat bu ay ilk kez 15 gün sogan suyu icmistim

Bilmiyorum ki şuan 11 gün Adet gecikmesi yaşıyorum test yapacak cesaretim yok ve asla bu konuda bilgim yok tek isteğim adet olmak

Bu ay sogan suyu icmistim, Rabbim izniyle onu şifa kildi, bi sogan suyu mucizesi de ben yasadim o zaman. Inanamiyorum hala
Nasıl yaptınız ben zaman başladınız? Ben de mi yapsam acaba? Ama klomen duphaston falan kullanıyorum

Nasıl yaptınız ben zaman başladınız? Ben de mi yapsam acaba? Ama klomen duphaston falan kullanıyorum
Normalde ben adet bitimine 2 gün kala baslaniyor ama ben 1 gün kala basladim . Adetlerimde düzensizdi 10 gün sürüyordu normalde. Fakat hicbi ilac kullanmiyordum özellikle o ay mecbur kaldigim icin sadece parol kullandim o da gebelige engel olmadigi ve hafif oldugu icin. 15 gün boyunca sabah aksam yemekten 15 dk önce kullandim ac karna ve kullandiktan 12 gün veya 11 di gün sonra cok acik renkte bembe denilmeyecek sekilde su gibi akintim oldu 3 kere ondan sonra ise kahverengi karisik yumrta aki kivamnda akintim oldu. Neydi bilmiyorum tahminimce o enfeksiyondu

Normalde ben adet bitimine 2 gün kala baslaniyor ama ben 1 gün kala basladim . Adetlerimde düzensizdi 10 gün sürüyordu normalde. Fakat hicbi ilac kullanmiyordum özellikle o ay mecbur kaldigim icin sadece parol kullandim o da gebelige engel olmadigi ve hafif oldugu icin. 15 gün boyunca sabah aksam yemekten 15 dk önce kullandim ac karna ve kullandiktan 12 gün veya 11 di gün sonra cok acik renkte bembe denilmeyecek sekilde su gibi akintim oldu 3 kere ondan sonra ise kahverengi karisik yumrta aki kivamnda akintim oldu. Neydi bilmiyorum tahminimce o enfeksiyondu
Ben de uygulamak istiyorum ama baya çekiniyorum çünkü hsg çektirdim orada enfeksiyon varsa akmıştır diye düşünüyorum bakalım birkaç ay daha deniyim olmazsa bir cesaret yapıcaö 🥰

Back
X