resmen ikinci çizgi mevcut :)Hamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmen ikinci çizgi mevcut :)Hamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Belirtiler nelerdi sizde30 saniye icinde cikti fakat 2 gun once adet olmam gerekiyodu veya bugun
Göğüs agrisi yoktu yeni olustu, fakat afedersiniz gaz vardı, birde testten 15 gün önce felan kasığımda agri olusmustu. Bunlar disinda yoktu aslinda hamilelik ve adet belirtilerinin ayni oldugunu hep düşünmüşümdür bu yüzden pekde dikkat etmedim acikcasi. Fakat bu ay ilk kez 15 gün sogan suyu icmistimBelirtiler nelerdi sizde
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alınHamilemiyim ben simdi ? Yaniltiyor olabilir mi??
Amin. Tesekkur ederim. Kanda beta 107 cikti fakat normal mi acaba. Henuz hastaneye gidemedim. Saglik ocaginda yaptrdm kan testiniAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın
11 gun cok ciddî. Belirtileriniz yok mu ? Hamilesinizdir belki. Normalde duzenli miydi?Bilmiyorum ki şuan 11 gün Adet gecikmesi yaşıyorum test yapacak cesaretim yok ve asla bu konuda bilgim yok tek isteğim adet olmak
Nasıl yaptınız ben zaman başladınız? Ben de mi yapsam acaba? Ama klomen duphaston falan kullanıyorumBu ay sogan suyu icmistim, Rabbim izniyle onu şifa kildi, bi sogan suyu mucizesi de ben yasadim o zaman. Inanamiyorum hala
Düzenliydi birkaç defa oldu 5 gün gecikme falan bu en maximum olanıydı11 gun cok ciddî. Belirtileriniz yok mu ? Hamilesinizdir belki. Normalde duzenli miydi?
Normalde ben adet bitimine 2 gün kala baslaniyor ama ben 1 gün kala basladim . Adetlerimde düzensizdi 10 gün sürüyordu normalde. Fakat hicbi ilac kullanmiyordum özellikle o ay mecbur kaldigim icin sadece parol kullandim o da gebelige engel olmadigi ve hafif oldugu icin. 15 gün boyunca sabah aksam yemekten 15 dk önce kullandim ac karna ve kullandiktan 12 gün veya 11 di gün sonra cok acik renkte bembe denilmeyecek sekilde su gibi akintim oldu 3 kere ondan sonra ise kahverengi karisik yumrta aki kivamnda akintim oldu. Neydi bilmiyorum tahminimce o enfeksiyonduNasıl yaptınız ben zaman başladınız? Ben de mi yapsam acaba? Ama klomen duphaston falan kullanıyorum
Test alin bence ve sonucu buraya da yazin :)Düzenliydi birkaç defa oldu 5 gün gecikme falan bu en maximum olanıydıgögüslerim çatlatacak gibi oldu en net bu
Ben de uygulamak istiyorum ama baya çekiniyorum çünkü hsg çektirdim orada enfeksiyon varsa akmıştır diye düşünüyorum bakalım birkaç ay daha deniyim olmazsa bir cesaret yapıcaöNormalde ben adet bitimine 2 gün kala baslaniyor ama ben 1 gün kala basladim . Adetlerimde düzensizdi 10 gün sürüyordu normalde. Fakat hicbi ilac kullanmiyordum özellikle o ay mecbur kaldigim icin sadece parol kullandim o da gebelige engel olmadigi ve hafif oldugu icin. 15 gün boyunca sabah aksam yemekten 15 dk önce kullandim ac karna ve kullandiktan 12 gün veya 11 di gün sonra cok acik renkte bembe denilmeyecek sekilde su gibi akintim oldu 3 kere ondan sonra ise kahverengi karisik yumrta aki kivamnda akintim oldu. Neydi bilmiyorum tahminimce o enfeksiyondu