Lütfen teselli ne yapmalıyım şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi History
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

History

Ziyaretçi
Kızlar bgun askerdekli erkek arkdasımın carsı izni .3 4gündür carsı ıznıne cıkmasını beklıyordum. SOhbet bolumundekı evlılık hazırlıkları yapan arkdaslara cok özendım ve bende hayaller kurmaya baslamısdım. Ve bunu cıddı cıddı erkek arkdasımla paylasıcakdım sectıgım gelınlık ve damatlık modellerını felan gosterıcekdım hatta.ıçim kıpır kıpırdı .Ve bugun bıkac saat önce bu dusuncemı erkek arkdasımla paylasdım pek ciddiye almadı beni güldü bakarız bısıler felan deyıp konuyu degıstırmısdı.Teli kapadık ve oturdum agladımm .Yarım kalmıs gıbı hıssettım kendımı tavrını anlıyamadım .Daha önce kendısı hep baskı yapardı söz nişan diye erken derdim . Aradan bıraz gectı ve gene aradı ister istemes soguk konusdum farkettırmemek ıstedım ama anladı sorun oldunu.Sanki öle bi konusma gecmemıs aramızda gıbı noluyo sana neye takıldın qene burnumdanmı getırceksın carsı ıznımı felan demeye basladı :S Tam anlatıcakdım evlılık dusuncemı kestırıp attığın ıcın uzuldum dıycekdım ki .BANA allah belanı versın burnumdan getırdın dedı şok oldumm ılk kez yabdı aglıyarak telı kapadım :S aradı bıkac kez acmadım en sonunda acdım aglıyarakk bahane yaptın demı bunu ayrılmak ıstıodun bahane yabdın bunu dedı. Konusamadım hala şoktayımm .Bana bela okudun dedım hayır sana deıl kendıme dedım dıe lafı cevırdı.Bı süre aarama benı dedım ve telı kapadık :S:S:S:S

Son düzenleyen: Moderatör:
saçmalamış gerçekten
ayıp etmiş daha doğrusu
ne yaptığını bilmiyor bence
bişeye canı sıkın sanırım
üzerine gitme arama ne yapacak bakalım
hem evlilik konularını sen niye açıyrsun ki
erkek teklifte bulunur bu tür durumlarda

Biz zaten 4 yıldır bırlıkteyız ona kalsa cokdan evlenmısdık cocumuz bıle olmusdu.Ayrıca hadı evlenelım felan dıede ısrarlı konusmadım .Canım nette senın ıcın damatlık baktım artık cıddı ıslere koyuluuruz felan dedım :S:S

Hmm allah allah neden öyle yapti ki acaba hem o bahsederdi demissin bu konulardan..
Askerlik yaramamis heralde :1closedeyes:
Veya baska bi sorunu problemi varda senden mi cikardi acaba gercekten anlamak güc bu erkekleri bence fazla üstüne gitme.. Eminim anlicaktir hatasini..

Mesele bu konu değildi zaten neden souksun gene ne oldu felan dedı aglıyodum konusamadım zaten anlatıcakdım anlatmaya kalmadı bulmussundur takıcak bısı dedı allah belanı versın burnumdan getırdın dedı şok oldum :S:S:S:S sana demedım kendıme dedım dıe cevırdı ama aptal deılımkı :S

sana allah belanı versin mi dedi:mymeka:

hevesini kursağnda bırakış yaa yazık....off bu erkeklere bazen çok sinir oluyporum:kızgın:

bırak hiç ilgilenme...ararsa açma...bi dahada evlilik lafı etme....burnunu sürt biraz....askerdeler diye bu kadarda kapris olmas...

Yok canm mesele o muhabbat deıldı o konuyu güle oynaya kapamısdı zaten kendısı aradan 1 saat kadar zman gecdı tekrar havadan sudan konusuoduk neden canım cıcım demıyosun noldu gene dedı yok bısı felan dedım olmus bısı söle neyın var dedı yok bısı dıyorum felan dedım sonra olay patladı :S:S suanda cok kotuyumm ınanılmaz aglıyorum :S:S:S:S

canım erkeklerın bazen boyle cıddı konuları soyleyınce degısık tepkılerı olur

sevgılı askerde ..askerlık pskılojosı...

senın moralın bozulunca onunda bozuldu herhalde..

ozur msj atmadı mı

canı sıkkındır dediğim gibi
üzerine gitme
kızgınlıkla demiştir o lafıda
askerlik psikolojisi mi diyelim
sakin bi zamanda güzelce ifade edersin kendini
neyin ne olduğunu

Mesele bu konu değildi zaten neden souksun gene ne oldu felan dedı aglıyodum konusamadım zaten anlatıcakdım anlatmaya kalmadı bulmussundur takıcak bısı dedı allah belanı versın burnumdan getırdın dedı şok oldum :S:S:S:S sana demedım kendıme dedım dıe cevırdı ama aptal deılımkı :S

Olsun canim mesele ne olursa olsun ne demek yine neden soguksun sonucta sen keyfinden soguk davranmiyosun demekki karsindaki soguk davranicak bisey yapmis ki sende ister istemez öyle oldun..
Ayrica bela okumak ne demek yaa :kızgın::kızgın:

soguk konusuodun ayrılcakdın zatennn bahanen gusel oldu valla felan deyıp bıde benı sucladııı neden böle bısı yabtı anlıyamadım :S:S çok üzgünümmmmmm

ağlayacağına aç telefonu açık açık konuş.biz kadınların yaptığı en büyük yanlışlardan biri de erkeklerin ortada bi sorun olduğunu kendiliğinden anlamalarını beklemek.erkeklerin zeka seviyeleri o kadar yükselmedi henüz..!onun için ara ve derdini açık seçik anlat.onun anlamasını beklersen çok beklersin

Yok canm mesele o muhabbat deıldı o konuyu güle oynaya kapamısdı zaten kendısı aradan 1 saat kadar zman gecdı tekrar havadan sudan konusuoduk neden canım cıcım demıyosun noldu gene dedı yok bısı felan dedım olmus bısı söle neyın var dedı yok bısı dıyorum felan dedım sonra olay patladı :S:S suanda cok kotuyumm ınanılmaz aglıyorum :S:S:S:S

iyide sen keyfinden öle davranmadın...yediği naneyi anlasın o da....sen niye ağlıyosunki şimdi...haytta ağlamam bana böle diyen bi erkek için...senin tepkin gayet doğal ama onun tepkisi anormal....

sorun oldunu anlamasını beklemıyorumkı ALLAH BELANI VERSIN dedırtcek kadar ne var sızce ortada:S onun arayıp ozurdılemesı lazım deılmı :S kı affedılır bıseymı bu

Ha bide söledıkden sonra bela okudun bana felan dedım noldu zorunamı gıttı bı kelımem dedı :S
Daha sonra tekrar arayınca ben sana deıl kendıme söledım onu deyıp haklı cıkmaya calısdı :S

sorun oldunu anlamasını beklemıyorumkı ALLAH BELANI VERSIN dedırtcek kadar ne var sızce ortada:S onun arayıp ozurdılemesı lazım deılmı :S kı affedılır bıseymı bu

ALLAH belanı versin demek ona göre normal ki dedi.sende ona bunun sana göre anormal bişi ve özür dilenmesi gereken bişi olduğunu anlatacaksın zaten.artı evlilikle ilgili düşüncelerini

Ha bide söledıkden sonra bela okudun bana felan dedım noldu zorunamı gıttı bı kelımem dedı :S
Daha sonra tekrar arayınca ben sana deıl kendıme söledım onu deyıp haklı cıkmaya calısdı :S

Bide sen ona söyle bakalim o ne dicek ne hissedicek..
Hepsi ayni iste üste cikmaya calisirlar bide :kızgın:

Bela okumanın bence karşıdan gelen tepkiyle falan alakası yok tamamen karakterle ilgili.İyi ki bir tepkili davrandın iyi valla böyle bela anıyor.Bugün böyle yapan yarın neler yapar.Onun huyunda var demek..

Her aramasında zaten annemlerle görüş tarıhı belırleyın ben ızne gelınce söz olsun dıe baskı kuruyordu.Aılelerımız felanda bılıyor hatta ama ısteme olmamısdı. mesele zaten bu deıl bu konuyu fazla önemsememesı benı uzmusdu bu yusden telde souk davrandım souk davranmamın sebebını anlatmama ızın vermeden kendı kendıne kurdu kafasında bısılerr :S

Back
X