Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzmek istemem ama sanki çizgi yok gibi geldi bana ben de geçen ay 4 tane mi 5 tane mi peridictor marka test yaptım . Başka testler de yaptım Ama olmayınca olmuyor maalesef negatifti ama bu ay dün yaptım negatifti testi bugün aynı markayla test yaptım pozitif yani gerçekten bazen arkadaşlar buraya yazıyordu bir günüm bile o kadar önemi var ki çok doğruymuş benim adet olmama var henüz ama bak atayım canım sana silip çizgiydi testlerimi ve . Erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar çizgi verebiliyor Ama seninkinde ben göremedimReglime 2 gün var şüphelendim test yaptım ama anlayamadım, sanki silik bi çizgi var mı sizce de? Yoksa kuruntu mu yapyorum bilemedim. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Ki buraya attığın zaman zaten kalite düşüyor ya senin gözünde gördüğüm bir çizgi olmuş olsa bile burada yokmuş gibi oluyor hani eğer öyle bir çizgi varsa sen şüpheleniyorsan istersen kan testi var ama yine de sen bilirsin canımReglime 2 gün var şüphelendim test yaptım ama anlayamadım, sanki silik bi çizgi var mı sizce de? Yoksa kuruntu mu yapyorum bilemedim. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Ben sanki hayalet çizgi gördüm ama sen yinede kan verirsin günün geçinceYok diyosunuz boşa umut etmiyim bari. Farklı hissediyorum ama psikolojik olabilir.
Ya bende gördüm, reglim geçerse diye beklemekten başka çarem yok. Bi de geç saatte yaptım. Bilmiyorum fark ediyo mu. Aşırı koku hassasiyetim var şu ana her kokuyu alıyorum. Normalde regl sancısı hiç yaşamadım, kasıklarım ve belim ağrıyo Bakalım kısmet.Ben sanki hayalet çizgi gördüm ama sen yinede kan verirsin günün geçince
Sabah ilk idrarla tekrar yap emin ol baktın yine silik çizgi var ozaman kan verirsin insan merak etmeden de duramıyor hayırlısı olsun inşallahYa bende gördüm, reglim geçerse diye beklemekten başka çarem yok. Bi de geç saatte yaptım. Bilmiyorum fark ediyo mu. Aşırı koku hassasiyetim var şu ana her kokuyu alıyorum. Normalde regl sancısı hiç yaşamadım, kasıklarım ve belim ağrıyo Bakalım kısmet.